کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

چگونه نام متهم بانک ملت از لیست تحریم آمریکا خارج شد؟


کد خبر : ۶۶۴۲۳سه شنبه، ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۹:۰۶۲۸۴۶ بازدید

متهم بانک ملت در جلسه دادگاه گفت: وکلای ما با امریکا و اتحادیه اروپا صحبت کردند و با فشار‌های زیاد از طرف اتحادیه اروپا پنج مدیر عامل بانک از تحریم خارج شدند.

تسنیم: علی دیواندری در جلسه امروز محاکمه خود در دادگاه مفاسد اقتصادی درباره نحوه خروجش از لیست تحریم‌های آمریکا، اظهار کرد: من نخستین نفری به عنوان مدیرعامل بودم که وارد لیست تحریم شدم.

وی افزود: این تحریم‌ها در اتحادیه اروپا نیز شامل می‌شد، وکلای ما با امریکا و اتحادیه اروپا صحبت کردند و با فشار‌های زیاد از طرف اتحادیه اروپا پنج مدیر عامل بانک از تحریم خارج شدند.

مدیرعامل سابق بانک ملت ادامه داد: تا زمان برجام من تحریم بودم و بعد از تصویب برجام از لیست خارج شده‌ام، علاوه بر من شخصیت‌های مهم دیگری نیز آزاد شدند.

دیواندری در ادامه نسبت به وجوه موجود در حساب فلاحتیان گفت: وجوه موجود در حساب فلاحتیان به دستور آقای آرام بوده و وجوه واریز شده به حساب فلاحتیان از طریق شرکت "داریس" صورت گرفته است.

این متهم افزود: شرکت "مینیون" از حساب‌های مختلفی استفاده می‌کرده و خواسته از حساب فلاحتیان از کره به امارات منتقل کند؛ بنده هیچ دخالتی نداشتم.

وی با بیان اینکه شرکت داریس یک سیستم بوده، بیان کرد: این مورد قبول نیست که من را به عنوان متهم معرفی کنند و به دادگاه بیاورند.

مدیرعامل سابق بانک ملت مدعی شد: آرام مبالغ مختلفی از وون کره را به اقای فلاحتیان تحویل داده تا برای خرید فولاد به حساب سعادتی ریخته شود.

دیواندری درباره هدف تأسیس شرکت داریس گفت: هدف ما از ایجاد شرکت داریس برای نظارت و کنترل هیئت‌های پوششی بوده، ما این شرکت را ایجاد و حسابرس‌هایی را برای کنترل استخدام کردیم، مسئولیت من در این شرکت نظارت راهبردی و کلان بوده است.

متهم بانک ملت درباره نقش سعادتی در این پرونده، اظهار کرد: دستور اتقال پول‌ها از سرمنشأ توسط آقای آرام صورت گرفته، من در آن زمان در شرکت مینیون نبودم، منابع اولیه که وون کره بوده از طریق فلاحتیان توسط آرام صورت گرفته و به حساب آقای سعادتی ریخته شده، وقتی اسم سعادتی مطرح شد من موافقت نکردم.

وی افزود: آقای ابوالحسنی در شرکت پارسیس و آقای آرام در شرکت داریس مطلع بودند، در جلسه مطرح کردند که می‌خواهیم ۴۰۰ میلیون درهم به فلاحتیان اعتبار بدهیم، هرپولی که وارد حساب می‌شده در قالب سپرده بوده و بانک از این پول‌ها در موارد مختلف استفاده می‌کرده است.

دیواندری ادامه داد: شرکت‌های تراستی ما کار‌های بانک را انجام می‌دادند و من با بیشتر از ۱۵۰ میلیون درهم بیشتر موافقت نکردم.

مدیرعامل سابق بانک ملت با طرح این سؤال که آیا من که گفتم بیشتر پرداخت نشود مجرم هستم؟، گفت: من گفتم اگر بیشتر می‌خواهد باید به تصویب هیئت امنا برسد، در هیئت امنا مبلغ ۱۵۰ میلیون تبدیل به ۳۴۰ میلیون درهم شده است.

این متهم در پاسخ به سؤال رئیس دادگاه نسبت به وعده پرداخت پول‌ها نیز گفت: اول آگوست پول‌ها پرداخت شده و مصوب آن سه تا چهار روز قبلش بوده است.



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها