کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

قیمت خودروهای وارداتی ربطی به ما ندارد


کد خبر : ۶۴۲۰دوشنبه، ۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷:۳۷۴۷۸۲ بازدید

رییس شورای رقابت با بیان این‌که در حال حاضر بین خودورهای وارداتی رقابت وجود دارد گفت: شورا به قیمت گذاری این خودروها ورود نمی‌کند.

رضا شیوا با بیان این‌که بیشتر خودروهای وارداتی بالای 2000 سی سی هستند اظهار کرد:‌اکثر این خودروها با هم رقابت دارند بنابراین هنوز شورای رقابت وارد قیمت گذاری این خودروها نشده است.

وی با بیان این‌که شورای رقابت به قیمت‌گذاری خودورهایی که تولیدی و رقابتی باشند وارد نمی‌شود تصریح کرد: شورا در صورتی در قیمت‌گذاری‌ها ورود می کند که در یک بخش انحصار وجود داشته باشد.

رییس شورای رقابت خاطرنشان کرد:‌ خودروهای داخلی اکثرا زیر 2000 سی سی هستند که طیفی از آن‌ها رقیب ندارند و تولیدشان بسیار زیاد شده بود و جزو خودروهای پر استفاده بودند.

شیوا افزود: بنابراین قیمت خودروهای وارداتی براساس رقابت بین خودشان تعیین شده و بازار قیمت آن‌ها را مشخص می‌کند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها