کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

دادگاه پدیده آغاز شد/ انتقاد دستگاه قضا از تعیین قیمت سهام توسط پهلوان


کد خبر : ۶۲۸۵۹شنبه، ۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۱:۴۹۷۷۷ بازدید

دادستان عمومی و انقلاب مشهد از تعیین قیمت سهام توسط پهلوان انتقاد کرد.

 غلامعلی صادقی صبح امروز در در جلسه علنی دادگاه ویژه جرایم اخلاگران در نظام اقتصادی در پرونده موسوم به «شرکت پدیده» که در مجتمع انقلاب مشهد برگزار شد گفت: دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده که در خراسان رضوی تشکیل شد، بعد از 16 دادگاه مستمر رای پدیده صادر شد.

دادستان عمومی و انقلاب مشهد اظهار کرد: یکی از ابهامات این پرونده این است که چرا دادگاه دیر ورود کرد، پدیده از سال 88 فعالیت خود را در روز ولادت امام رضا (ع) آغاز کرد، از ابتدا، کار خلافی نبود تا زمانی که به فروش سهام رسید و از سال 92 به فروش سهام اقدام شد.

وی افزود: در اوایل سال 92 جای نگرانی نبود، چراکه قیمت سهام نگران‌کننده نبود، زمانی که دستگاه به کار پدیده نظارت نداشت، توسط خود پدیده این قاعده کنار گذاشته شد و خود پهلوان قیمت سهام را تعیین می‌کرد و زمانی که قیمت سهام پایین می‌آمد عوامل خود را برای خرید سهام می‌فرستاد.



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها