کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

حسین هدایتی ملقب به عابربانک به 20 سال حبس محکوم شد


کد خبر : ۶۰۵۲۵سه شنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۲:۲۲۹۳۸۵ بازدید

سخنگوی قوه‌قضاییه از محکومیت حسین هدایتی به تحمل 20 سال حبس خبر داد.

تسنیم- غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه‌قضاییه در نشست خبری امروز خود، با اعلام صدور حکم حسین هدایتی اظهار کرد: براساس اعلام دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی، حسین هدایتی یکی از متهمان پرونده بانک سرمایه به تحمل 20 سال حبس محکوم شده است.

اسماعیلی گفت: پرونده مربوط به آقای حسین هدایتی مورد رسیدگی قرار گرفت و رای صادر شد و با رای صادره از دادگاه ویژه مبارزه با جرایم اقتصادی، هدایتی فرزند علی اکبر به جرم اخلال عمده در نظام اقتصادی و پولی کشور از طریق تحصیل نامشروع به تحمل 20 سال حبس و محرومیت دائم از بکارگیری خدمات دولتی و رد مال معادل 4 هزار و 889 میلیارد  و 395 میلیون ریال به نفع بانک سرمایه و تحمل 74 ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم شد.

اتهامات حسن هدایتی، مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق نظام پولی و بانکی به‌موجب تحصیل 8 فقره تسهیلات اعطایی به‌مبلغ 5 هزار و 869 میلیارد و 396 میلیون ریال، خیانت در امانت و پولشویی است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها