کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

قیمت خرما در بازار قابل قبول نیست


کد خبر : ۶۰۱۶۱شنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۲:۰۰۵۰۱۳ بازدید

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت که باید از 6 ماه گذشته خرمای مورد نیاز ماه رمضان را تامین کند به تازگی متوجه ...

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت که باید از 6 ماه گذشته خرمای مورد نیاز ماه رمضان را تامین کند به تازگی متوجه شده که احتمال کمبود خرما وجود دارد در حالی که خرما به میزان کافی در کشور تولید می‌شود.

حبیب الله نیکزادی پناه عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خانه ملت، در خصوص افزایش قیمت خرما در بازار طی روزهای اخیر، گفت: حداکثر قیمت خرما درجه یک در شهرستان بم بین 28 هزار تا 30 هزار تومان قیمت دارد، باید مشخص شود که به چه دلیلی بسته 600 گرمی خرما در بازار با درجه کیفی پایین تر حدود 31 هزار تومان به فروش می‌رسد.


اختلاف قیمت خرما از مزرعه تا بازار نشانه ضعف در نظارت است

نماینده مردم بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اختلاف قیمت خرما از مزرعه تا بازار نشان از ضعف و کاستی در بخش نظارت بر بازار دارد، ادامه داد: زمانی که کالایی بین واسطه‌ها و دلالان چند دست گردش می‌کند نهایتا با قیمت بالایی در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.


محصولات باید با 10درصد سود در اختیار مصرف‌کننده قرار بگیرد

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت اقتصادی مردم محصولات باید نهایتا با ده درصد سود در اختیار مصرف کننده قرار بگیرند، عنوان کرد: می‌توان با عرضه مستقیم کالا و حذف دلالان، محصولات کشاورزی و باغی مانند خرما را با قیمت پایین تری به دست مصرف کننده می‌رساند.

نیکزادی پناه با بیان اینکه سردخانه داران می‌توانند خرمای ذخیره شده خود را از طریق میادین میوه و تربار و تعاونی‌های روستایی  به صورت مستقیم به بازار عرضه کنند، گفت: با عرضه مستقیم خرما به بازار و حذف دلالان از چرخه مصرف کننده و تولیدکننده زیانی نمی‌بینند،  در حال حاضر دلالان محصولات را از تولیدکنندگان با قیمت پایین خریداری و با قیمت بالا به بازار تزریق می‌کنند.


خرمای مورد نیاز کشور باید شش ماه قبل ذخیره می‌شد

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه قیمت فعلی خرما در بازار قابل قبول نیست، تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت که باید از 6 ماه گذشته خرمای مورد نیاز ماه رمضان را تامین کند به تازگی متوجه شده که احتمال کمبود خرما وجود دارد در حالی که خرما به میزان کافی در کشور تولید می‌شود، خرمایی که با قیمت 60 هزار تومان به فروش می‌رسد در داخل کشور تولید و توسط دلالان ذخیره شده است.


ممنوعیت صادرات خرما تنها زیان کشاورزان را در پی دارد

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان تعزیرات و وزارت صنعت، معدن و تجارت باید نظارت دقیق تری بر بازار داشته باشند، ادامه داد: محصول خرمایی که در بازار وجود دارد صادراتی نیست و محصولات صادراتی مصرف داخلی ندارند؛ با اعمال ممنوعیت صادرات تنها، خرمای کشاورز بر روی دستش باقی می‌ماند.

نماینده مردم بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی در پایان، خاطرنشان کرد: تکلیف وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت را باید مشخص کنند بر اساس قانون مسئولیت کنترل بازار محصولات کشاورزی برعهده وزارت جهاد کشاورزی است اما با صدور برخی صورت جلسه‌ها موجب بروز اختلالاتی می‌شوند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها