کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

دلار جهانی در بالاترین سطح 10 هفته اخیر


کد خبر : ۵۸۲۴۲شنبه، ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۷:۲۴۲۰۰۱ بازدید

با روشن‌تر شدن چشم انداز مذاکرات تجاری چین و آمریکا، دلار در بالاترین سطح 10 هفته اخیر خود ایستاد.

با روشن‌تر شدن چشم انداز مذاکرات تجاری چین و آمریکا، دلار در بالاترین سطح 10 هفته اخیر خود ایستاد.

به گزارش رویترز، شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد با ۰.۴ درصد افزایش، بیشترین افزایش روزانه خود در طی دو هفته اخیر را به ثبت رساند و به ۹۶.۴۴ واحد رسید.

استفان گالو، مدیر بازارهای ارزی اروپا در مؤسسه " بی ام او کپیتال مارکتس" گفت: در بین تمامی ۱۰ ارز مهم جهان، تأثیر روند مذاکرات تجاری بر معاملات ارزی قابل مشاهده است و تضعیف ین و پیشرفت مذاکرات تجاری به تقویت دلار منجر شده است.

در آخرین دور از معاملات بازارهای جهانی، هر دلار با ۰.۵۲ درصد افزایش به ۱۱۱.۹۵ ین رسید تا بیشترین ارزش دلار از ۱۱ فوریه تاکنون رقم بخورد. پوند نیز با عقب نشینی ۰.۵۵ درصدی به ۱.۳۱۹۲ دلار رسید تا بیشترین افت روزانه خود در طی ۳ هفته اخیر را تجربه کند. هر یورو با ۰.۱ درصد کاهش به ازای ۱.۱۳۵۹ دلار مبادله شد.

جو تریویسانی، تحلیلگر ارشد مؤسسه " فارکس استریت" گفت: همه اتفاقات دست به دست هم داد تا دلار صعود کم نظیری را به ثبت برساند و بتواند خود را از سطوح پایین اواخر سال گذشته باز یابد. وی با اشاره به تعطیلی ۳۵ روزه دولت آمریکا نیز گفت: پیامد این تعطیلی بر بازارهای مالی به قدری که مردم فکر می‌کنند، سهمگین نبود.

در برابر سایر ارزها، هر دلار آمریکا به ازای ۷۰.۹۸۴۶ روپیه هند، ۱.۴۱۲۵ دلار استرالیا، ۱.۳۲۹۵ دلار استرالیا و ۶.۷۰۶۲ یوان چین مبادله شد.

در معاملات اوراق قرضه، بازده اوراق ۱۰ ساله وزارت خزانه‌داری آمریکا با ۱۰ واحد افزایش و رسیدن به سطح ۲.۷۵۹ درصد، در بالاترین سطح ۴ هفته اخیر خود قرار گرفت.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها