کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

ادامه سقوط شرکت هوندا


کد خبر : ۵۸۱۵۴سه شنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۵:۳۶۶۷۳۳ بازدید

با تایید خبر تعطیلی کارخانه هوندا در بریتانیا ضربه دیگری به خودروسازی این کشور وارد شد.
ادامه سقوط شرکت هونداادامه سقوط شرکت هوندا

با تایید خبر تعطیلی کارخانه هوندا در بریتانیا ضربه دیگری به خودروسازی این کشور وارد شد.

کارخانه هوندا در سوئیندون، در جنوب غربی بریتانیا، تنها کارخانه‌ این شرکت در اتحادیه اروپا است. هوندا در این کارخانه سالانه ۱۶۰ هزار دستگاه مدل سیویک تولید می‌کند که اکثر آنها به خارج از کشور صادر می‌شود.

هوندا می‌گوید برای ساخت نسل جدیدی از ماشین‌های الکتریکی به سرمایه نیاز دارد و ناگزیر به تعطیلی کارخانه در سال ۲۰۲۱ است. با تعطیلی این کارخانه سه هزار و ۵۰۰ نفر بیکار می‌شوند.

با اینکه مدیران هوندا تاکید کرده‌اند که تصمیمشان ربطی به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا ندارد، هم‌زمانی این دو رویداد به گمانه‌زنی‌های زیادی دامن زده است.

از جمله رسانه‌ها به توافق تجاری تازه اتحادیه اروپا با ژاپن اشاره می‌کنند که براساس آن تعرفه صادرات ماشین از ژاپن به اروپا به صفر خواهد رسید.

تعطیلی کارخانه هوندا تازه‌ترین ضربه به صنعت خودروی بریتانیا در چند هفته اخیر است. نیسان به تازگی اعلام کرد تولید یک مدل خود را از بریتانیا به ژاپن منتقل خواهد کرد و فورد و جگوار-لندروور اعلام کرده‌اند هزاران کارگر خود را اخراج می‌کنند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها