کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

ایران صادرکننده بنزین شد


کد خبر : ۵۷۸۹۸یکشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۳:۳۸۳۰۵۰ بازدید

با تثبیت تولید بنزین به‌میزان 105 میلیون لیتر در روز، محموله‌های بنزین ایران آماده صادرات شده و ایران به صادرکننده بنزین تبدیل شد.

فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس با ظرفیت تولید 12 میلیون لیتر بنزین با استاندارد یورو5 فردا با حضور رئیس جمهوری و مسئولان ارشد دولتی رسماً افتتاح می‌شود.

با بهره‌برداری از این فاز هم‌اکنون ظرفیت تولید بنزین کشور به‌میزان 105 میلیون لیتر در روز به تثبیت رسیده و در حالی که میزان مصرف روزانه این فرآورده نفتی بین 85 تا 90 میلیون لیتر در روز است، می‌توانیم کنار ذخیره‌سازی مازاد تولید بنزین محموله‌هایی را برای صادرات این فرآورده نفتی آماده کنیم.

بر این اساس نخستین محموله‌های صادرات بنزین ایران آماده شده و ایران از بهمن ماه 97 به صادرکننده بنزین تبدیل شد، این خبر، خبر خوشی است که فردا به‌صورت رسمی از زبان رئیس جمهوری نوید آن به ملت ایران داده می‌شود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها