کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

نسل جدید پرفروش‌ترین هاچ‌بک کوچک اروپا


کد خبر : ۵۷۶۳۴سه شنبه، ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۷:۲۶۷۸۰۳ بازدید

رنو هفته گذشته با انتشار عکس‌هایی از نسل جدید مدل کلیو از آمدن این مدل جدید در ماه‌های آینده خبر داد.
نسل جدید پرفروش‌ترین هاچ‌بک کوچک اروپانسل جدید پرفروش‌ترین هاچ‌بک کوچک اروپا

رنو هفته گذشته با انتشار عکس‌هایی از نسل جدید مدل کلیو از آمدن این مدل جدید در ماه‌های آینده خبر داد.

با اینکه هفت سال از ساخت نسل کنونی کلیو می‌گذرد، این ماشین همچنان پرفروش‌ترین ماشین فرانسه و دومین ماشین پرفروش اروپا در سال ۲۰۱۸ بود.

لارن ون‌دن آکر، مدیر طراحی رنو می‌گوید که این محبوبیت بیش از هر چیز به دلیل ظاهر ماشین است و به همین خاطر، نسل جدید چندان با قبل فرقی نکرده است.

با اینکه ماشین کمی کوچکتر شده، اما داخل آن جادارتر است. جلوپنجره بزرگ‌تر و قطعات آب‌کروم کاری شده ظاهر کلیو را نسبت به قبل لوکس‌تر کرده و برخلاف بیرون، داخل آن کاملا تغییر کرده است.

از جمله امکانات جدید، یک نمایشگر ۹.۳ اینچی است که بزرگترین نمایشگری است که تاکنون در مدل‌های رنو ارائه شده است. کلیو همچنین اولین مدل رنو است که به جای جلوداشبورد آنالوگ از نمایشگر دیجیتال برای نمایش اطلاعات به راننده استفاده می‌کند.

lfqh1pj9w5e7vp9nzf5t.jpg

نسل پنجم کلیو اولین مدلی است که بر روی شاسی جدید گروه رنو-نیسان-میتسوبیشی ساخته می‌شود. قرار است مدل‌های دیگری از جمله رنو کپچر، نیسان جوک و یک مدل جدید میتسوبیشی هم از این شاسی استفاده کند.

کلیو با یک موتور یک لیتری بنزینی و یک موتور یک و نیم لیتری دیزل ساخته می‌شود و از سال ۲۰۲۰ یک قوای محرکه هیبرید هم به این مجموعه اضافه خواهد شد.

نسل جدید رنو کلیو یک ماه دیگر در نمایشگاه ژنو رونمایی خواهد شد. این ماشین در کارخانه‌های رنو در ترکیه، فرانسه و اسلوونی تولید می‌شود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها