کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

ترامپ: سوریه فقط خاک است و مرگ، بگذار ایران هرکاری می‌خواهد بکند


کد خبر : ۵۶۵۶۰پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۸:۴۷۲۸۶۷ بازدید

ایالات متحده اعلام کرد می‌خواهد به آرامی و در یک بازه زمانی از سوریه خارج شود و مایل است از متحدان کرد خود در این کشور محافظت کند.

ایالات متحده اعلام کرد می‌خواهد به آرامی و در یک بازه زمانی از سوریه خارج شود و مایل است از متحدان کرد خود در این کشور محافظت کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده روز چهارشنبه و در حاشیه نشست کابینه خود به خبرنگاران گفت هرگز برنامه‌ای «چهارماهه» برای خروج ۲۰۰۰ نیروی کشورش از سوریه نداشته‌ است.

وی گفت‌: «ما (از سوریه) بیرون می‌آییم و هوشمندانه بیرون می‌آییم.» وی افزود‌: «من هیچوقت نگفتم همین فردا بیرون می‌آییم.»

رئیس جمهوری ایالات متحده همچنین تأکید کرد برای خارج کردن نیروهای آمریکایی از سوریه عجله‌ای ندارد و افزود: «ما به آرامی سربازانمان را به خانه می‌فرستیم تا با خانواده‌هایشان باشند در حالیکه همزمان با بقایای داعش می‌جنگیم.»

حضور ایران در سوریه
وی همچنین درباره نگرانی از حضور نیروهای ایران در سوریه گفت: «ایران همان کشور قبل نیست. ایران دارد آدم‌هایش را از سوریه بیرون می‌کشد.»

ترامپ افزود: «بگذار (ایرانی‌ها) هر کاری می‌خواهند در سوریه بکنند، واقعا، اما دارند افرادشان را بیرون می‌کشند. دارند آدمهایشان را از یمن هم بیرون می‌کشند. ایران الان در فکر جان به در بردن است.»



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها