کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

بازار آهن‌آلات در آرامش نسبی


کد خبر : ۵۴۶۴۹سه شنبه، ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۴:۱۰۴۱۰ بازدید

با فروکش کردن هیجانات مردمی در خرید و فروش دلار و روند نزولی نرخ دلار و ایجاد ثبات نسبی در بازار ارز و همچنین آرام تر شدن جو روانی حاصل از ...

آهن‌پرایس- با فروکش کردن هیجانات مردمی در خرید و فروش دلار و روند نزولی نرخ دلار و ایجاد ثبات نسبی در بازار ارز و همچنین آرام تر شدن جو روانی حاصل از بازارهای موازی مانند طلا و ارز سبب شده است که موج دوم تحریم ها آن چنان که انتظار می رفت، تاثیر چندانی بر بازارهای داخلی کشور نگذارد.

با نگاهی به اوضاع قیمتی آهن آلات کاملا متوجه این روند نزولی طی چند روز گذشته خواهیم شد. تا قبل سیزده آبان قیمت ها روند صعودی را آغاز کرده بودند و کارخانه ها با جوی متشنج روبه رو بوده و در دو راهی تصمیم گیری قرار گرفته بودند. اما با گذر از روز موعود شاهد آن بودیم که قیمت ها کم کم روند نزولی را در پی گرفته، به طور مثال قیمت قوطی پروفیلکه  ازابتدای آبان ماه افزایش قیمت بی سابقه ای را رقم زده بود طی چند روز اخیر دوباره به قیمت واقعی خود اندک اندک نزدیک می شود.

از دلایل دیگر در این رابطه که سبب شد قیمت ها از روند رو به رشد خود جدا شده و به سمت واقعی شدن هدایت شوند، شاید بتوان به تغییرات فصلی و آب و هوایی و کاهش محسوس تقاضای مصرفی در حوزه ساخت و ساز اشاره کرد که سبب کاهش قیمت میلگردو سایر محصولات ساختمانی شده است.

رسانه ها از مدت ها قبل به سه دوره به عنوان دوران بحرانی افزایش نرخ ارز و همراهی بازار محصولات فولادی با آن اشاره داشته اند که این دوران عبارت اند از:

در ۷ فروردین ۹۷ و زمانی که اکثر دوستان در تعطیلات بودند. طی یک مقاله تحلیلی و مقایسه نمودارهای قیمتی ارز و سکه و خودرو ( زمانی که متوسط قیمت ارز زیر ۴ هزار تومان و قیمت میلگرد ۲۵۰۰ تومان بود) به این نتیجه رسیدند که احتمال جهش قیمت میلگرد تا ۵ هزار تومان بسیار جدی است.

در ابتدای تیر ماه ۹۷ و در حالی که قیمت ارز حدود ۶ هزار تومان بود طی چند مقاله با ذکر دلایل متعدد، احتمال افزایش قیمت ارز تا رقم ۱۵ هزار تومان را داده بودیم. اما متذکر شدیم که در هر صورت سقف روانی قیمت میلگرد بیش از ۵ هزار تومان نیست و بازار مصرف کشش بیش از آن را ندارد.

۱۳ آبان ماه ۹۷ که فاز دوم تحریم های ایالات متحده آمریکا علیه کشور ما به همراهی جمع کثیری از کشورها اعمال می کردند.

اکنون که از سه تاریخ بحرانی عبور کرده ایم می توانیم به یک نتیجه اجمالی در کوتاه مدت برسیم که جو روانی متشنج، عاملی مهم در نوسانات اخیر بوده است و اگر دولت بتواند سیاست های درستی در پیش بگیرد قطعا می توانیم روزهای آرام و بدون تلاطمی را در بازار فولاد مشاهده گر باشیم.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها