|
قیمت سکه در شهرهای مختلف کشور متفاوت شد
کد خبر : ۵۳۸۰۶ | سه شنبه، ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷:۰۹ | ۲۶۷۶۷ بازدید |
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر گفت: کاهش جدی به نسبت کاهش نرخ ارز نداشتهایم اما به نسبت روزهای گذشته کاملا کاهش چشمگیری در قیمت سکه و طلا داشتهایم.
محمد کشتیآرا رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا وجواهر در گفتوگو با ایلنا، در خصوص کاهش قیمت طلا و سکه همزمان با کاهش نرخ ارز در بازار اظهار کرد: قیمتها به قول معروف در حالحاضر گیج است و قیمت واقعی و شفاف وجود ندارد. قیمت در شهرهای مختلف متفاوت است و فروشنده بیش از خریدار وجود دارد.
وی افزود: با وجود کاهش قیمت ارز و ایجاد این باور در فضای مجازی و خبرگزاریها که قیمت طلا و سکه بر مبنای ارز تغییر میکند اما عملا این اتفاق آنگونه که انتظار میرود نیفتاده است.
کشتیآرا گفت: ما کاهش جدی به نسبت کاهش نرخ ارز نداشتهایم اما به نسبت روزهای گذشته کاملا کاهش چشمگیری در قیمت سکه و طلا داشتهایم.
وی تاکید کرد: سکه تمام امامی 4میلیون و 250 هزار تومان، سکه بهار آزادی 4 میلیون تومان، نیم سکه 2میلیون و 200 هزار تومان،ربع سکه 1میلیون و 260 هزار تومان، سکه یک گرمی 670 هزار تومان و هر گرم طلای 18 عیار هم 374هزار تومان تا این لحظه قیمت گذاری شده است.
اخبار مرتبط
دیدگاه ها
افزودن دیدگاه
آخرین اخبار |
پربازدیدترین اخبار هفتهپربحث ترین ها |
سایر خبرها |