|
انتقاد از افزایش آمار سزارین در تاریخهای خاص
کد خبر : ۵۳۶۹۲ | یکشنبه، ۸ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۲:۵۴ | ۵۱۴ بازدید |
ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به روزهای خاص سال و افزایش آمار سزارین، گفت: متاسفانه در روزهای خاص سال ...
ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به روزهای خاص سال و افزایش آمار سزارین، گفت: متاسفانه در روزهای خاص سال، شاهد هستیم که آمار سزارین در بیمارستان های خصوصی به شکل عجیبی بالا می رود.
به گزارش مهر، وی با اشاره به تقاضای برخی والدین و تمایل برخی پزشکان برای تولد نوزاد در یک روز خاص سال، افزود: ما شاهد هستیم که در روزهایی همچون ۹۶.۶.۶، به یکباره آمار سزارین به طرز عجیبی بالا می رود، در حالی که یک روز قبل یا بعد از آن، آمار سزارین در بیمارستان های خصوصی، کمتر است.
حریرچی با اشاره به عوارض تولد نوزاد سزارینی، گفت: تلاش برای تولد نوزاد در یک روز خاص سال، عوارضی برای نوزاد به دنبال دارد.
اخبار مرتبط
آخرین اخبار |
پربازدیدترین اخبار هفتهپربحث ترین ها |
سایر خبرها |
کلیه حقوق برای ایران جیب محفوظ بوده و استفاده از اخبار و قیمت ها با ذکر منبع و درج لینک مربوطه مجاز میباشد.