کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

خودرو قربانی اول سرقت در کشور اعلام شد


کد خبر : ۵۱۴۲۵پنجشنبه، ۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۸:۳۷۶۹۳۸ بازدید

مرکز آمار ایران اعلام کرد در سال 1395، 585.906 مورد سرقت رخ داده که 40 درصد این سرقت‌ها از لوازم خودرو و وسایل داخل آن و 14 درصد از منازل بوده است.

مرکز آمار ایران اعلام کرد در سال 1395، 585.906 مورد سرقت رخ داده که 40 درصد این سرقت‌ها از لوازم خودرو و وسایل داخل آن و 14 درصد از منازل بوده است.

براساس آخرین سالنامه آماری کشور، در سال ١٣٩٥، 585906 مورد سرقت رخ داده که نسبت به پنج سال پیش، (سال ١٣٩١، ٥٤٥٤٧٦ مورد) ٧ درصد افزایش یافته است.  

به طور کلی در سال ١٣٩٥ بازای هر ١٣٦ نفر جمعیت یک سرقت در کشور رخ داده است.  40 درصد این سرقت‌ها از لوازم خودرو و وسایل داخل آن و ١٤ درصد از منازل بوده است که بیشترین نوع سرقت محسوب می‌شود.

بیشترین سرقت‌ها به ترتیب در استان‌های تهران با ٣٦ درصد خراسان‌رضوی ١٢ درصد، البرز ٨ درصد، خوزستان 5.5 درصد و اصفهان با ٥ درصد بوده است.

دراستان‌های البرز به ازای هر ٦١ نفر، تهران هر ٦٣ نفر، خراسان رضوی هر ٩٣ نفر، سمنان هر ٩٦ نفر ، قم هر 102 نفر جمعیت، یک سرقت در سال ١٣٩٥، رخ داده است که استان‌ها با سرقت بالا و استان‌های کردستان به ازای هر ٤٨٦ نفر، گیلان هر ٤٧٦ نفر، همدان بازای هر ٤٧٤ نفر، آذربایجان غربی بازای هر ٣٩٣ نفر و استان چهارمحال‌وبختیاری بازای هر ٣٥٦ نفر یک سرقت رخ داده که استان‌های با سرقت کمتر، بازای نفر جمعیت، محسوب می‌شوند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها