کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

صف‌های خرید دلار در تهران هنوز پابرجاست ..!


کد خبر : ۴۷۶۷۱چهارشنبه، ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۵:۱۳۷۳۰۶ بازدید

مسؤولان ارزی و اقتصادی یکی از دلایل رشد نرخ ارز در ماه‌های پایانی سال را تقاضای فصلی عنوان می‌کردند، اما مشاهدات میدانی دیروز از بازار ارز ...
صف‌های خرید دلار در تهران هنوز پابرجاست ..!صف‌های خرید دلار در تهران هنوز پابرجاست ..!

مسؤولان ارزی و اقتصادی یکی از دلایل رشد نرخ ارز در ماه‌های پایانی سال را تقاضای فصلی عنوان می‌کردند، اما مشاهدات میدانی دیروز از بازار ارز، حکایت از ادامه همان شرایط و فضا دارد.

فضای دیروز بازار ارز شباهت زیادی با فضای بهمن و اسفند ماه سال 96 دارد به طوری که همچنان در جلوی صرافی بانک ملت صف طویل متقاضیان دیده می‌شود.

صرافی‌ها نرخ دلار را 4888 تومان و یورو را 6030 تومان درج کرده‌اند. این نرخ، نرخ ارز مداخله‌ای بانک مرکزی است که از سوی تعداد معدودی صرافی عرضه می‌شود، اما دلالان دلار را 5050 تا 5060 تومان و یورو را 6160 تا 6170 تومان معامله می‌کنند.

هر چند که روز گذشته تعداد افراد در صف خرید ارز بسیار کمتر از اسفند ماه سال 96 است،اما می‌توان گفت بازار همچنان با پدیده صف مواجه است.

عدم معامله تعداد زیادی از صرافی‌ها به دلایل نامشخص و مشخص یکی دیگر از نگات قابل توجه امروز بازار ارز بود. برخی صرافی‌ها روی درب شیشه‌ای صرافی نوشته‌اند «خرید و فروش ارز» نداریم. در این میان یکی از صرافی‌ها جمله « به دلیل بررسی حساب‌های مالی سال خرید و فروش نداریم» را درج کرده بود.

به سمت خیابان منوچهری که می‌رویم، فضا همان فضای سال گذشته است. ماشین ون نیروی انتظامی در کنار خیابان است و یک مامور در حال قدم زدن در پیاده‌رو. در جلوی یکی از صرافی‌ها صف متقاضیان خرید ارز شکل گرفته و یک نفر در حال ساماندهی صف. میدانک خیابان منوچهری هم همچنان خلوت و بی‌سر و صداست.

به گزارش فارس، مسئولان بانک مرکزی اواخر سال گذشته یکی از دلایل افزایش قیمت ارز و شکل‌گیری تقاضا و صف را تقاضای فصلی عنوان می‌کردند اما فصل که هیچ، سال هم تغییر کرد و همچنان صف در مقابل صرافی‌هاست،همچنان بانک مرکزی در حال کنترل نرخ به روش دستوری و عرضه ارز مداخله‌‌ای است. 

شاید تنها تفاوت بازار ارز در 14 فروردین ماه 97 با بهمن و اسفند ماه 96، کاهش طول و عرض صف‌ها و سبزپوش شدن درختان تنومند خیابان فردوسی است که هر دو پدیده ناشی از موقعیت زمانی است و در صورت بازگشت مسافران نوروزی و شروع جدی کسب و کار، قطور شدن دوباره صفوف خرید ارز بعید نخواهد بود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها