کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

1300 حساب اخلالگر بازار ارز مسدود شد


کد خبر : ۴۶۸۳۵سه شنبه، ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱:۴۷۱۹۴۲ بازدید

دادستان تهران از انسداد 1300 حساب با مانده 37 میلیارد تومان مربوط به اخلالگران بازار ارز خبر داد و گفت: گردش مالی این حساب ها 6 هزار میلیارد ...

دادستان تهران از انسداد 1300 حساب با مانده 37 میلیارد تومان مربوط به اخلالگران بازار ارز خبر داد و گفت: گردش مالی این حساب ها 6 هزار میلیارد تومان بوده است.

عباس جعفری دولت آبادی درباره تعداد دستگیری متهمان و اخلالگران بازار ارز، اظهار داشت: تاکنون 27 نفر از اخلالگران بازار ارز از سوی پلیس و وزارت اطلاعات به دادستانی معرفی و دستگیر شده اند.

وی افزود: همچنین 1300 حساب بامانده 37 میلیارد تومان و گردش مالی 6 هزار میلیارد تومان مسدود شده و با این اقدامات به زودی شاهد اتفاق های خوبی در بازار ارز خواهیم بود.

دادستان تهران افزود: تا به امروز اقدامات پلیس و دستگاه های مرتبط برای جمع آوری افرادی که اقدام به خرید و فروش غیرمجاز ارز می کنند ادامه داشته و به موجب قانون افرادی که اقدام به خرید و فرش عمده غیرمجاز ارز می کنند به دادستانی معرفی و تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.

جعفری دولت آبادی گفت: براساس قانون مبارزه باید باقاچاق کالا و ارز باید با کسانی که خرید و فروش سازمان یافته قاچاق ارز و همچنین اختلال در نظام ارزی کشور ایجاد می کنند، برخورد شود که بر همین اساس تاکنون براساس قانون در این خصوص اقدام شده است.

وی درباره تاثیر دستگیری این 27 نفر، توضیح داد: به طور حتم اقدامات دستگاه قضا در کنار فعالیت های بانک مرکزی موثر خواهد بود. زیرا اگر روند تقاضای ارز مدیریت شود و نظارت سیستمی بر خرید و فروش، توزیع ارز و همچنین ارز صادراتی وجود داشته باشد، شاهد اتفاق های خوبی در این بازار خواهیم بود.

دادستان تهران، گفت:  نکته مهم در حال حاضر تداوم برخورد و نظارت بر بازار است زیرا اقدام بانک مرکزی درباره جلوگیری از فعالیت صرافی های غیرمجاز، موثر و به موقع است و دادستانی هم بر اساس صلاحیت هایی که دارد سعی کرده تا افراد را تحت تعقیب قرار دهد و این سیاست تداوم خواهد یافت.

وی درباره لزوم ایجاد سامانه ای برای بررسی بازار و جلوگیری از مشکلات احتمالی، توضیح داد: ما از ایجاد چنین سامانه ای استقبال می کنیم زیرا تنها اقدام بانک مرکزی کافی نیست و همه سیستم های مرتبط باید همکاری داشته باشند زیرا تنها نظارت بانک مرکزی کافی نیست.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها