کانال تلگرام ایران جیب
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

کرایه تاکسی های تهران رسما 25 درصد گران شد


کد خبر : ۴۵۹۸شنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۷:۲۹۵۷۰۶ بازدید

معاون عمرانی استاندار تهران از تائید نرخ 25 درصدی کرایه تاکسی های تهران توسط فرمانداری پایتخت خبر داد.

 هفته گذشته و با افزایش ۳۰۰ تومانی قیمت بنزین و ۱۱۰ تومانی گازوییل، رسما مرحله دوم هدفمندی یارانه ها شروع شد. به فاصله کمتر از یک هفته، استانداری تهران مصوبه افزایش قیمت کرایه های تاکسی را اعلام کرد. 

آنطور که پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران از قول حسین کریمی، معاون عمرانی استاندار تهران نوشته، شورای شهر تهران نرخ کرایه تاکسی در سال 93 را با 25 درصد افزایش کرایه تصویب کرد و این مصوبه به تائید فرمانداری تهران رسیده است.

به گفته او بر اساس این مصوبه از 16 اردیبهشت ماه سال جاری افزایش کرایه های تاکسی های تهران اجرایی می شود: شهرستانهای تهران هم در انتظار تصویب شورا و تائید فرمانداری ها هستند. 

گفتنی است پیش از این ابوالفضل قناعتی، عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر گفته بود از ۱۵ اردیبهشت ماه به کرایه تاکسی ۲۵ درصد، اتوبوس ۲۰ درصد، و مترو ۱۵ درصد افزوده می‌شود.



اخبار مرتبط


دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

کانال تلگرام ایران جیب
صفحه اینستاگرام ایران جیب

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها