کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

فردا؛ آخرین مهلت فروش لیزینگی خودرو به بازنشستگان کشوری


کد خبر : ۴۵۱۶۰سه شنبه، ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۱:۴۳۴۹۹۹ بازدید

طرح فروش خودروی لیزینگی به بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری که از ماه گذشته شروع شده بود فردا (20 دی ماه) به اتمام می‌رسد.

طرح فروش خودروی لیزینگی به بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری که از ماه گذشته شروع شده بود فردا (20 دی ماه) به اتمام می‌رسد.

سال جاری صندوق بازنشستگی کشوری قراردادی با ایران خودرو برای خرید اقساطی خودروهای زیر ۵۰ میلیون تومان منعقد کرد و قرعه‌کشی فروش ۲۰۰۰ خودروی قسطی به بازنشستگان از میان ۴۴ هزار ثبت نام صورت گرفته در مهر ماه، انجام شد.

طبق این قرارداد فروش خودروی لیزینگی به بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری با نرخ سود ۱۰ و ۱۲ درصد انجام می‌شود و مدت بازپرداخت اقساط ۳۶ و ۴۸ ماهه است.

بر این اساس، ابراهیم صادقی‌فر، سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه طرح فروش خودروی لیزینگ به بازنشستگانی که ماه گذشته در مراسم قرعه کشی برنده شدند و در این مدت پیامک دریافت کردند تا ۲۰ دی ماه جاری ادامه دارد.  

به گفته وی تاکنون حدود ۲۰۰۰ نفر از بازنشستگان کشوری با ثبت نام نهایی و تکمیل فرآیند خرید در نمایندگی‌های مجاز، یا خودروی خود را تحویل گرفته‌اند یا منتظر تحویل آن در روزهای آینده از شرکت ایران خودرو هستند. در حال حاضر صندوق بازنشستگی کشوری تلاش می‌کند در ماه های آینده نیز طرح‌های جدیدی در برنامه‌اش قرار دهد./ ایسنا



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها