کانال تلگرام ایران جیب

آخرین اخبار

کیان برنا
تور لحظه آخری,تور کیش,تور دبی,تور آنتالیا,تور ترکیه,تور استانبول
صرافی آرز
نیسان
کانال تلگرام ایران جیب

برای رنگ کردن پرتقال از رنگ‌های خوراکی استفاده شود

کدخبر:۴۱۹۹۶دوشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱:۵۶۱۲۳۷ بازدید

مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران گفت: مصرف کننده بیشتر به زرق و برق روی میوه‌ها توجه می‌کند و این اجبار ایجاد می‌شود که بخش خدمات با ...

مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران گفت: مصرف کننده بیشتر به زرق و برق روی میوه‌ها توجه می‌کند و این اجبار ایجاد می‌شود که بخش خدمات با رنگ و ابزارآلات مختلف، میوه را براق نشان دهند.

محمدرضا شعبانی، مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران در گفت‌وگو با ایلنا، در خصوص آغاز برداشت نارنگی پیش‌رس اظهار کرد: اولین برداشت ما نارنگی‌های پیش‌رس است که برداشت آن شروع شده است. در حال حاضر هم هوا مساعد برداشت است و نارنگی‌ها هم آب‌دار شده‌اند و هم به قند لازم رسیده‌اند، لذا حدود 20 روز است که برداشت آن را آغاز کرده‌ایم.

وی افزود: 20 درصد از محصول نارنگی پیش‌رس برداشت شده که حدود 120 هزار تن پیش‌بینی این نوع نارنگی را داریم اما در مجموع بیش از 600 هزار تن نارنگی داریم و بخش نارنگی‌های اونشو از اوایل آبان برداشت خواهد شد.

شعبانی در رابطه با برداشت پرتقال خاطر نشان کرد: پرتقال‌های ناولینای پیش‌رس هم به زودی به بازار عرضه خواهند شد اما کشاورزان به خاطر ترس از سرمازدگی و خسارت که سال گذشته محصول پرتقال را از بین برد، پرتقال‌های تامسون را هم با وجود کم آب بودن و نداشتن طعم خوب برداشت کرده‌ و راهی بازار کرده‌اند. امیدواریم از لحاظ سرما و آب و هوا امسال مشکلی نداشته باشیم.

وی افزود: سال گذشته مجموعا حدود 3 هزار میلیارد تومان خسارت برآورد شده است.

مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران پیش‌بینی کرد: برداشت امسال مرکبات در مازندران بیش از 2.5 میلیون تن پیش‌بینی شده که شامل؛ نارنج، نارنگی، پرتقال، لیمو و انواع مرکبات خواهد شد که این رقم در صورتی است که مانند سال گذشته سرمازدگی محصولات را از بین نبرد.

شعبانی در خصوص خبر رنگ کردن مرکبات و عرضه به بازار تشریح کرد: ما استانداردهایی در این زمینه داریم که اجازه این کار را به باغداران می‌دهد که بیشتر در پرتقال‌ها این اتفاق می‌افتد. پرتقال را برای نمای زیباتر و جاذبه بیشتر در یک فرایندی رنگ‌آمیزی می‌کنند. رنگ نارنگی به خاطر پوست نازک،  زودتر تغییر می‌کند. به همین دلیل دست‌کاری نمی‌شود اما این فرآیند برروی پرتقال‌ها انجام می‌شود.

وی افزود: ما در این بخش استاندارهایی را داریم که اگر رعایت کنند مشکلی پیش نمی‌آید اما متاسفانه این استانداردها رعایت نمی‌شود و برخی میوه‌های ما را پس از رنگ‌آوری به بازار عرضه می کنند. اگر بشود این میوه‌ها را با رنگ طبیعی خود وارد بازار کنیم و مردم هم از این میوه ها استقبال کنند بهتر است اما مصرف کننده بیشتر به زرق و برق روی میوه‌ها توجه می‌کند و این اجبار را ایجاد می‌کند که بخش خدمات با رنگ و ابزارآلات مختلف، میوه را براق نشان دهند.

مدیر عامل اتحادیه باغداران مازندران در ادامه تصریح کرد: اگر نوع نگاه مصرف کننده درست شود میوه به صورت طبیعی به بازار عرضه خواهد شد.

شعبانی در پایان گفت: ما جلسات مختلفی در این زمینه تشکیل داده‌ایم و تدابیری اندیشیده‌ایم و از همکارانمان در بخش سورتینگ خواسته‌ایم طبق استانداردها رفتار کنند و از رنگ کردن میوه ها اجتناب کنند و در صورتی که مجبور به این کار شدند از رنگ‌های خوراکی برای این کار استفاده کنند تا مشکلی برای مصرف‌کنندگان ایجاد نشود.

بلیط هواپیما



دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:
در صورتی که تمایل دارید بعد از تایید از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود ، علامت بزنید

در صورتی که تمایل دارید بعد از پاسخ به نظر شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود، علامت بزنید

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها

آسایشگاه خیریه
تورآنتالیا
بلیط قطار