کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

واکنش وزیر ارتباطات به خبر تجاوز راننده تاکسی آنلاین به مسافرش


کد خبر : ۴۱۷۵۵سه شنبه، ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲:۰۱۱۵۲۲ بازدید

آذری جهرمی وزیر ارتباطات در واکنش به خبر تجاوز راننده يكي از سرويس دهندگان تاكسي آنلاين به مسافرش در اینستاگرام خود نوشت:

آذری جهرمی وزیر ارتباطات در واکنش به خبر تجاوز راننده يكي از سرويس دهندگان تاكسي آنلاين به مسافرش در اینستاگرام خود نوشت:

خبر مربوط به آزار مسافر یکی از سرویس‌دهندگان تاکسی آنلاین تاسف برانگیز است. طبیعتا تا مشخص شدن وضعیت پرونده،  قضاوت درباره جزییات آن صحیح نیست .

 اما نکته مهم این است که کسب وکارهای نوپای این عرصه فرصت مناسبی برای بهبود فضای نامناسب حمل ونقل شهری دارند . استقبال مردم از این خدمات هم نشان دهنده فضای مساعد رشد این کسب وکارهای آنلاین است.

 در این مسیر رشد اما مراقبت شرکتها از اعتماد کاربران و محافظت از اطلاعات شخصی آنان ضروری است. 

مردم به کسب وکارهای نوپا اعتماد دارند و با اطمینان از خدمات آنها استفاده میکنند لذا حفاظت از این سرمایه اعتمادعمومی و لحاظ کردن روال های قانونی برای به خدمت گرفتن افراد مناسب و ایجاد فضای امن برای سفرهای شهری باید به اولویت تبدیل شود.  کسب وکارهای نوپای ایرانی اگر میخواهند به الگویی از خدمات مناسب تبدیل شوند باید ضریب و احتمال خطا را به حداقل برسانند و تجربه اتفاقات نامناسب و اشتباهات سرویسهای مشابه در دیگر کشورها را مد نظر داشته باشند.



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها