کانال تلگرام ایران جیب

آخرین اخبار

آژانش مسافرتی جا اینجاس
کیان برنا
فروشگاه اینترنتی مدیسه
تور لحظه آخری,تور کیش,تور دبی,تور آنتالیا,تور ترکیه,تور استانبول
صرافی آرز
نیسان
کانال تلگرام ایران جیب

ماجرای عسل‌های هر کیلو 10 تومان در بازار چیست؟

کدخبر:۴۰۴۷۶جمعه، ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰:۳۳۵۰۷۴ بازدید

نایب رئیس اتحادیه سراسری زنبورداران با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال میزان تولید عسل در کشور افزایش یابد، از عرضه چشمگیر عسل‌های تقلبی و ...
ماجرای عسل‌های هر کیلو 10 تومان در بازار چیست؟

نایب رئیس اتحادیه سراسری زنبورداران با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال میزان تولید عسل در کشور افزایش یابد، از عرضه چشمگیر عسل‌های تقلبی و شبه عسل ها در بازار انتقاد کرد.

فرامرز حیدری در گفتگو با مهر درباره قیمت عسل طبیعی  با بیان اینکه قیمت هرکیلوگرم عسل طبیعی با ۶ کوچ بیش از ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان برای تولیدکنندگان تمام می شود، ادامه داد: متاسفانه حجم عرضه عسل های تقلبی و دست ساز که بدون دخالت زنبور تولید می شوند در بازار زیاد است که ما باید این عسل ها را از چرخه بازار خارج کنیم.  

وی ادامه داد: عسل هایی که قیمت آنها بین ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان است نمی توانند طبیعی باشند اینها شبه عسل و دست ساز هستند.  

حیدری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برداشت عسل حدودا از ۱۵ مرداد ماه در کشور آغاز شده است، اظهارداشت: شرایط تولید بسته به مناطق مختلف، متفاوت است.  

پیش بینی افزایش تولید عسل در سالجاری

وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود به طور کلی میزان تولید امسال نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کند، افزود: هنوز نمی توان آمار دقیقی را در این زمینه اشاره کرد اما در برخی استانها مانند استان لرستان تولید در سالجاری بین ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش دارد ضمن اینکه در استانهای شمالی مانند مازندران نیز امسال وضعیت تولید مطلوب و با رشد همراه است.  

نایب رئیس اتحادیه سراسری زنبورداران ایران اضافه کرد: سال گذشته به دلیل بروز پدیده ریزگردها ما شرایط خوبی از نظر تولید نداشتیم همچنین سال قبل سال کم بارشی هم بود اما امسال چند بارش خوب داشتیم.  

حیدری گفت: به طور کلی بین زنبور و مرتع تعادل وجود ندارد و همچنین خشکسالی های پی در پی از جمله عوامل کاهش تولید هستند.  

وی مشکلات پیش روی زنبورداران را مورد اشاره قرار داد و افزود: ما ماشین های مخصوص حمل زنبور نداریم که این یکی از اصلی ترین مشکلات حوزه است.  

نایب رئیس اتحادیه سراسری زنبورداران کشور بیماری های زنبور عسل در کشور را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: پیشنهاد بنده این است که در برابر بیماری هایی مانند کنه واروآ و نوزوما؛ باید مبارزه همگانی صورت بگیرد یعنی در فصل شیوع بیماری به مدت یک هفته یا ۱۰ روز تمام زنبوداران کشور یا زنبوداران استانهای همجوار به صورت مشترک علیه این بیماری اقدام به مبارزه کنند؛ بدین ترتیب شاید بتوانیم جواب خوبی بگیریم.  

بلیط هواپیما



دیدگاه ها

علی : 1396/6/1710:42:01،
31
45
من که قسم خوردم هیچوقت عسل نخورم اگه خیلی دلم چیز شیرین بخواد که نمیخواد مربا میخورم حداقل میدونم داخلش مواد شیمیایی نیست
علي: 1396/6/1711:29:19،
52
5
مربا كه بيشتر توش اشغال ميريزن عزيز دل مشكل از اينه كه وظيفه نظارت بر كيفيت مواد غذايي بر عهده مردم نيست
بی نام: 1396/6/1712:10:14،
26
7
چقدر بامزه است که یک انسان خودش رو در حد سیستم گوارش یه زنبور بدونه و همون کار رو بکنه... بعضیا چقدر حقیر کردن خودشونو
عسل مصنوعی: 1396/6/1714:49:12،
15
5
تمام عسلها تقلبی هستن...خود زنبوردارها اعلام میکنن شیره میدن و امکان نداره که طبیعی بتونن تولید کنند...هر کیلو هم الا 12 تا 15 هزار هستش...و هیچ فرقی با 30000 تومان نداره فقط همتون رو فریب میدن که طبیعی هستش...
نیما: 1396/6/1722:39:46،
9
3
منظورش مربای خانگی بود که خود شخص درست می کنه
ق: 1396/6/1711:24:34،
10
51
منکه با کندو میخرم کیلوئی 14 هزار خیلی هم عالیه
سعید: 1396/6/1712:25:49،
31
5
اونی که با کندو میخری عسل نیس استاد ، عسل تقلبی با کندو هم درست میکنن کجای کاری.
mehrdad: 1396/6/1712:28:17،
23
3
همون كندو هم ميتونه تقلبي باشه دوست عزيز
تنها راه شناسايي ازمايش كردنه كه خودش ٥٠ هزار تومان خرج داره
آرش66: 1396/6/1711:50:57،
29
27
عسل خوب و باکیفیت من پارسال خریدم کیلیویی 150 هزار تومن. این قیمتهای کیلوی 10 و 15 هزار تومن واقعن جوک هستن. اصلن معلوم نیست توشون حتا شکر باشه!
hamed: 1396/6/1712:02:27،
29
7
حالا که مشخص شده همش تقلبین و حتی صادراتی ها هم برگشت خورده چه فرقی میکنه
در هر صورت ما عسل تقلبی ارزان و عسل تقلبی گران داریم اون بنده خدا فقط داره ارزونتر میده زودتر فروش بره با سود کمتر
اهری: 1396/6/1712:07:55،
33
5
پدر بنده سی سال قبل زنبورداربود و از این عسل های تقلبی خبری نبودبا تجربه ایشان هر کیلو عسل درست و حسابی اکنون بالای 50 تومان قبمتش است و عسل 10تومانی از شکر هم باشه برای تولید کننده اش صرفه نداره و اين نشان می ده که در تولید عسل تقلبی زنبور و شکر نفشی نداره
سعیدوارونه: 1396/6/1712:09:07،
31
11
بنده خدا مگه چقدر گل وگیاه مونده تو این خشکسالی زنبور دارها هم آب شکر میدن به زنبورها
اعتماد به کالای خوراکی ایرانی یعنی استقبال از سرطان
اصغر علي: 1396/6/1713:59:48،
9
12
من كه به عنوان يه تهراني كه سالي يه بار ميرم اردبيل پيش فاميلا عسل برام ميخرن كيلويي ١٥ هزار تومن،عسلي كه هركي خورده حال كرده.
كيلويي ١٥٠ هزار تومنو به مسافرا ميدن كاملا در جريانم.
reza.h: 1396/6/1716:27:56،
8
4
برگه آنالیز ساکارز عسل باید حداکثر 10 باشه که عسل طبیعی به حساب بیاد.

اینجانب عسل طبیعی تولید می کنم کیلویی 250 هزار تومان با ساکارز 1


ژل رویال دارم کیلویی 20 میلیون تومان

گرده گل اصل کیلویی 350 هزار تومان

بر موم داریم کیلویی 300 هزار تومان

برای مبارزه با سرطان بهترین درمان مصرف بر موم و ژل رویال و عسل طبیعی هست به مدت 6 ماه

البته پیشگیری بهتر از درمانه ولی بدونین که عسل طبیعی قدرت دفاعی بدن را بالا می برد و ژل رویال سلولهای سفید را دو برابر می کند و تنها غذای زنبور ملکه هست.پاییز و زمستونم زنبورهام می خوابند.فقط بهار و تابستون داریم.البته قصد تبلیغ ندارم فقط خواستم بگم آنالیز ساکارز عسل باید کمتر از 10 باشه.به همین راحتی
محمد999: 1396/6/1717:30:13،
6
5
يه معماست..کي ميدونه عسلايي که تا حالا خورده و ميخوره واقعا عسلن يا نه
حبیب : 1396/6/1720:30:19،
5
5
سلام به تمامی دوستای گلم که نظراتشون جالب بود برام .من دانشجوی دکتری شیمی آلی هستم تقریبا 15 ساله که زنبوردار هم هستم.از بابت اینکه عسل رو تست آزمایشگاهی مشخص کنه میشه کاری کرد که حتی دستگاه هم نتونه تشخیص بده.چون اگه عسل رو حرارت بدن قند ساکاروز به دو مولکول گلوکوز وفروکتوز تبدیل میشه .در مورد شیره شکر که به زنبور میدن اون هم بیشتر برا تخم ریزی که بیشتر تو فصل بهاره.عسل مصنویی رو هم معمولا از شکری که به فوق اشباع supersaturation رسیده باشه درست میکنن.
حسنلو: 1396/6/1720:59:10،
6
3
من خودم ده تا کندو زنبور دارم بخوام ازشون عسل طبیعی بگی م هر کدوم5کیلو عسل در سال میده با قیمت 50هزارتومان انصافا خوبه اما مشتریش کمه هست به خاطر این زنبورهامو زیاد نمیکنم کسیم بخواد شکر بده به زنبور تا عسل بشه زیر 30هزار ضرر میکنه علتشم اینه شما هر چقدر شکر بدی تقریبا یک پنجمش عسل درست میشه مابقی صرف ارژی زنبورا و تغذیه نوزاداش میشه بعلاو زنبور هم جمعیتش ریزش میکنهاونی که 10 15 هزار میده کاملا تقلبی و سرطانزاست
Eldorado: 1396/6/1723:18:30،
4
4
از استان چهارمحال وبختیاری شهرستان کوهرنگ
اواسط تابستون رفتم عسل خریدم کیلویی 140 هزار تومن
به ازمایشگاه هم دادم آزمایش کردن نمره اش شد 2.5(هرچقدر به صفر نزدیک تر مرغوب تر)

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:
در صورتی که تمایل دارید بعد از تایید از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود ، علامت بزنید

در صورتی که تمایل دارید بعد از پاسخ به نظر شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده شود، علامت بزنید
نگین خودرو
رزرو هتل

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

آسایشگاه خیریه
پانی پی
تورآنتالیا
فروشگاه اینترنتی مد و پوشاک دیجی استایل
بلیط قطار