|
پرداخت بزرگترین پاداش تاریخ ورزش به فوتبالیستهای سعودی؛ هر نفر 5 میلیارد تومان
کدخبر:۴۰۴۴۸ | چهارشنبه، ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۱:۵۶ | ۱۰۰۶ بازدید |
وزیر ورزش عربستان اعلام کرد به هر بازیکن و اعضای کادرفنی این کشور ۵ میلیون ریال عربستان پاداش خواهد داد.
وزیر ورزش عربستان اعلام کرد به هر بازیکن و اعضای کادرفنی این کشور ۵ میلیون ریال عربستان پاداش خواهد داد.
عربستان بعد از دو دوره غیبت توانست خود را به جام جهانی روسیه برساند. همین موفقیت تاریخی باعث شد تا وزیر ورزش عربستان اعلام کند به هر یک از بازیکنان و اعضای کادر فنی این کشور ۵ میلیون ریال عربستان پاداش خواهد داد.
این بزرگترین پاداش تاریخ ورزش عربستان است که به ورزشکاران این کشور داده شده است.
عربستان آخرین بار در سال ۲۰۰۶ در جام جهانی حاضر بود که با یک تساوی برابر تونس و شکست (۴ بر صفر) برابر اوکراین و (یک بر صفر ) برابر اسپانیا از صعود به مرحله بعد بازماند.
اخبار مرتبط
آخرین اخبار |
پربازدیدترین اخبار هفتهپربحث ترین ها |
سایر خبرها |
|
کلیه حقوق برای ایران جیب محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از محتوا، تولیدات، شکل و سایر اجزای سایت صرفا با موافقت مکتوب مجاز می باشد.