شرایط فروش نوروزی MVM X33
کدخبر:۳۸۹۷ | یکشنبه، ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱:۲۵ | ۱۱۹۷۸ بازدید |
گروه خودروسازی مدیران خودرو فروش نوروزی اقساطی MVM X33 را آغاز کرد.

گروه مدیران خودرو MVM X33 را در تعداد محدود، و به صورت تحویل فوری عرضه خواهد کرد و آخرین مهلت ثبت نام برای خرید این خودرو 20 اسفند ماه جاری با قیمت قطعی 63 میلیون تومان است.بنا بر این گزارش، این خودرو با مدل 93 و به صورت اقساط 36 ماهه به مشتریان تحویل داده می شود که جزییات آن به شرح جدول زیر است:
این شرکت همچنین اعلام کرده است که مشتریان از واریز وجوه به حساب نمایندگان و با استفاده از دستگاه کارت خوان جدا خودداری کرده و وجوه را فقط به حساب های شرکت صنایع خودروسازی مدیران واریز کنند.گروه خودروسازی مدیران خودرو با خرید هر یک از محصولات این شرکت قرعه کشی را برای مشتریان خود در نظر گرفته است که با توجه به آن میتوانند یکی از برنگان خوش شانس تیم اعزامی مشتریان به جام جهانی 2014 برزیل باشند.
اخبار مرتبط
دیدگاه ها
افزودن دیدگاه
|
کلیه حقوق برای ایران جیب محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از محتوا، تولیدات، شکل و سایر اجزای سایت صرفا با موافقت مکتوب مجاز می باشد.