کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

تولید 6 وانت در کشور متوقف شد


کد خبر : ۳۷۰۴۴جمعه، ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۳:۳۲۶۹۷۵ بازدید

اردیبهشت‌ماه 96 امسال تولید شش مدل وانت در خودروسازان داخلی متوقف شد.
تولید 6 وانت در کشور متوقف شدتولید 6 وانت در کشور متوقف شد

اردیبهشت‌ماه 96 امسال تولید شش مدل وانت در خودروسازان داخلی متوقف شد.

به گزارش ایران‌جیب به نقل از ایسنا، در این مدت تولید وانت آریسان ایران خودرو با کاهش ۱۰۰ درصدی همراه بوده و از ۱۶۲ دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته، هم اکنون به صفر کاهش یافته است.

تولید وانت وینگل دوکابین دو دیفرانسیل شرکت سازه‌های خودرو دیار نیز متوقف شده و از ۶۱ دستگاه در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ ، هم اکنون به صفر کاهش یافته است.

اردیبهشت ماه امسال تولید وانت دیزل Z۲۸ND شرکت زامیاد نیز ۱۰۰ درصد کاهش یافته و از ۶۹۱ دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته ، هم اکنون به صفر کاهش یافته است.

تولید وانت مزدا دوکابین دوگانه‌سوز گروه بهمن نیز با کاهش ۱۰۰ درصدی همراه بوده و از یک دستگاه در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ ، هم اکنون به صفر کاهش یافته است.

در این مدت تولید مینی وانت کارو دیگر محصول گروه بهمن نیز ۱۰۰ درصد کاهش یافته و از یک دستگاه در اردیبهشت ماه سال گذشته ، هم اکنون به صفر کاهش یافته است.

تولید وانت کارا 1700 گروه بهمن نیز متوقف شده و از ۶۶۹ دستگاه در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ ، هم اکنون به صفر کاهش یافته است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها