|
توضیحات مرکز آمار ایران درباره شایعه آزادی محمدرضا رحیمی
کدخبر:۳۰۲۰۲ | یکشنبه، ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۶:۳۸ | ۶۱۸ بازدید |
مدیر روابط عمومی مرکز آمار ایران، انتساب توییت مربوط به شایعه آزادبودن معاون اول محمود احمدینژاد به یکی از ماموران این مرکز را رد کرد.
مدیر روابط عمومی مرکز آمار ایران، انتساب توییت مربوط به شایعه آزادبودن معاون اول محمود احمدینژاد به یکی از ماموران این مرکز را رد کرد.
«علی اکبر محزون» در گفتوگو با ایسنا گفت: کسی که به عنوان مامور سرشماری توییت کرده که محمدرضا رحیمی در منزل است و زندان نیست، برای ما ناشناس است و مرکز آمار ایران تایید نمیکند که وی جزو ماموران این مرکز باشد.
وی اطمینان داد که طبق قانون، اطلاعات اشخاص نزد ماموران مرکز آمار ایران محفوظ خواهد ماند.
به گزارش ایسنا، امروز (یکشنبه 23 آبان) شایعاتی منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از ماموران سرشماری در توییتر خود از آزادبودن محمدرضا رحیمی و حضور وی در خانهاش خبر داده است.
اخبار مرتبط
آخرین اخبار |
پربازدیدترین اخبار هفتهپربحث ترین ها |
سایر خبرها |
|
کلیه حقوق برای ایران جیب محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از محتوا، تولیدات، شکل و سایر اجزای سایت صرفا با موافقت مکتوب مجاز می باشد.