کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

خلافی 27 میلیونی، خودروی لیفان را متوقف کرد


کد خبر : ۲۶۲۵۶چهارشنبه، ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۷:۲۶۵۸۲۰ بازدید

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان البرز از توقیف خودروی لیفان با خلافی معوقه 277 میلیون و 800 هزار ریال خبر داد.

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان البرز از توقیف خودروی لیفان با خلافی معوقه 277 میلیون و 800 هزار ریال خبر داد.

سرهنگ سید همایون شریفی رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان البرز با اعلام این خبر اظهار داشت:در راستای برخورد با تخلفات حادثه ساز رانندگان قانون گریز، عوامل گشت نامحسوس پلیس راهور استان البرز یک دستگاه سواری لیفان را به علت سرعت غیرمجاز متوقف کردند.

وی افزود: با استعلام سوابق این خودرو از سامانه اجرائیات، مشخص شد که خودروی مذکور دارای 580 مورد تخلف و مبلغ 277 میلیون و 800 هزار ریال جریمه پرداخت نشده است .

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان البرز گفت: در اجرای ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، این خودرو تا زمان پرداخت جریمه معـوقه توسط مالک توقیف و به پارکینگ منتقل شده است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها