کانال تلگرام ایران جیب
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

میزان عیدی امسال کارمندان دولت اعلام شد


کد خبر : ۲۴۱۴دوشنبه، ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۵:۲۳۱۴۰۹۴ بازدید

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور گفت حقوق کارمندان دولت سال آینده 18 درصد افزایش داده می شود و نرخ دلار در بودجه 93 بین 2588 تا 2650 تومان تعیین شده است.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور گفت حقوق کارمندان دولت سال آینده 18 درصد افزایش داده می شود. 

نوبخت که در نشست خبری امروز سخن می گفت در مورد نرخ دلار در لایحه بودجه 93 گفت دلار در این لایحه حدود 2588 تومان تا 2650 تومان تعیین شده است.

وی افزود: دولت به هیچ وجه از گران شدن دلار خوشحال نمی شود. تلاش کردیم دلار را در راستای یکسان سازی نرخ ارز این گونه تعیین کنیم.

نوبخت در ادامه با اشاره به بحث های مطرح شده در مورد کسری بودجه در لایحه بودجه 93 گفت: برخی می گویند بودجه 50 هزار میلیارد کسری دارد که صریحا می گوییم لایحه بودجه 93 که تقدیم مجلس شده است کسری ندارد.

وی در این نشست خبر داد، کارمندان دولت امسال 503 هزار تومان عیدی می گیرند.



اخبار مرتبط


دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

کانال تلگرام ایران جیب
صفحه اینستاگرام ایران جیب

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها