|
تنها یکسوم محصولات سامسونگ در حد آیفون است
کد خبر : ۱۹۴۱ | دوشنبه، ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۹:۵۶ | ۳۱۳۴ بازدید |
آمارها نشان داده فقط یک سوم گوشیهای هوشمند پیشرفته سامسونگ در رده آیفون اپل قرار میگیرند.


در جلسهای با حضور سرمایهگذاران سامسونگ اعلام شد که این شرکت بیش از اپل گوشی هوشمند فروخته اما فقط یک سوم این محصولات قابلیت مقایسه با آیفون اپل را دارند.
در این جلسه سرمایهگذاران نگرانی خود را از ميزان گستردگی و توسعه گوشیهای هوشمند پیشرفته سامسونگ اعلام کردند. آنها معتقدند که لازم است سامسونگ تولید گوشیهای هوشمند پیشرفته خود را تسریع کند.سامسونگ یک میلیارد دلار از سال 2012 روی 14 حق اختراع صرف کرد این در حالی است که اپل میزان بیشتری صرف حق اختراعات خود کرده است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، سامسونگ که تعداد بیشتری از اپل گوشی به فروش رسانده به دلیل فروش گوشیهای ارزان قیمت در بازارهای نوظهور بوده است. با این حال لازم است تعداد بیشتری گوشی هوشمند پیشرفته تولید و عرضه کند.
اخبار مرتبط
دیدگاه ها
افزودن دیدگاه
کلیه حقوق برای ایران جیب محفوظ بوده و استفاده از اخبار و قیمت ها با ذکر منبع و درج لینک مربوطه مجاز میباشد.