کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

روزهای اوج شاخص بورس تهران


کد خبر : ۱۹۱۴۷دوشنبه، ۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۵:۴۸۱۷۷۲ بازدید

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات روزی جاری با افزایش 1117 واحدی مواجه شد و به عدد 68 هزار و 857 واحد رسید.

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات روزی جاری با افزایش 1117 واحدی مواجه شد و به عدد 68 هزار و 857 واحد رسید.

بر اساس این گزارش  ، ارزش کل معاملات بورس تهران از 4 میلیاد ریال فراتر رفت  که ناشی از دست به دست شدن 2 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 116 هزار نوبت خرید و فروش بود. 

این گزارش می افزاید  شاخص کل هم‌وزن نیز با افزایش 1.61 واحد به عدد 176 هزار و 20 واحد را تجربه کرد. لازم به ذکر است، شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش 1.61 واحد به عدد 148 هزار و 80 واحد رسید.

همچنین شاخص سهام آزاد شناور با 1.48 واحد رشد به عدد هزار و 121 واحد رضایت داد، و شاخص بازار اول با افزایش  1.92 واحدی به رقم 898 هزار و 29 واحد رسید که شاخص بازار دوم با افزایش 1.19 واحد به عدد  هزار و 791 واحد دست یافت.گفتنی است نمادهای تاپیکو، وغدیر، فولاد، رمپنا، قملی، وامید و اخابر با اعمال تاثیر مثبت موجب مثبت تر شدن نماتگر بازار شدند. 

شاخص کل فرابورس در پایان معاملات خود با افزایش 10 واحدی به عدد  743 هزار و 20 واحد دست یافت.  بر همین اساس تعداد 335 میلیون سهم به ارزش 1 میلیارد ریال در 38 هزار  نوبت معاملاتی دست به دست شد.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها