|
رخت جدید بر تن سوناتا 2015
کدخبر:۱۴۹۸ | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲:۴۶ | ۱۲۷۹۶ بازدید |
سوناتا که به عنوان رقیب تویوتا کمری و کیا اپتیما و یکی از پرطرفدار ترین خودروهای وارداتی موجود در ایران مطرح است در سال 2015 با اتاق جدید راهی بازارهای جهانی خواهد شد.

هیوندای بی شک بخشی از شهرت و محبوبیت امروزش را مدیون چهره تهاجمی و پویای نسل جدید سوناتاست؛ چهره ای که خیلی ها عاشقش شدند، و البته، بعضی ها هم جذابیتش را بیش از حد اغراق شده و زودگذر می دانند.
حال که این برند کره ای توانسته خود را به عنوان برندی با کیفیت، هم تراز با برندهایی همچون تویوتا مطرح کند، ماموریت تازه ای را برای سوناتا درنظر گرفته و نسل آینده این سدان سایزمتوسط، هم باید اقتصادی باشد و خانوادگی، و هم شیک تر و به عبارتی، مجلسی جلوه کند. سوناتای 2015 اخم خود را با این ژست سنگین تر نشان خواهد داد و در کابین نیز احساسی لوکس تر خواهد داشت.
اخبار مرتبط
دیدگاه ها
افزودن دیدگاه
آخرین اخبار |
پربازدیدترین اخبار هفتهپربحث ترین ها |
سایر خبرها |
|
کلیه حقوق برای ایران جیب محفوظ بوده و هر گونه کپی برداری از محتوا، تولیدات، شکل و سایر اجزای سایت صرفا با موافقت مکتوب مجاز می باشد.