کانال تلگرام ایران جیب

موج جدید بارشی از جمعه وارد کشور می‌شود

کد خبر : ۱۴۸۵۹۷چهارشنبه، ۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۶:۰۳۱۸۰۶ بازدید

موج جدید بارشی از بعدازظهر جمعه با تقویت جریانات شمالی، شمال کشور را تحت تأثیر قرار می‌دهد و همراه با بارندگی، کاهش محسوس دما ...
موج جدید بارشی از جمعه وارد کشور می‌شودموج جدید بارشی از جمعه وارد کشور می‌شود

موج جدید بارشی از بعدازظهر جمعه با تقویت جریانات شمالی، شمال کشور را تحت تأثیر قرار می‌دهد و همراه با بارندگی، کاهش محسوس دما را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش ایران جیب، بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی، امروز چهارشنبه در بخش‌هایی از آذربایجان شرقی و غربی، کرمانشاه، کردستان، همدان، زنجان، قزوین، گیلان، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی، افزایش ابر، رگبار باران و رعدوبرق پیش‌بینی شده است. در برخی ساعات نیز وزش باد شدید و گردوخاک دور از انتظار نیست.

ناپایداری‌های جوی طی روزهای پنجشنبه و جمعه در بخش‌هایی از غرب کشور، سواحل دریای خزر و خراسان شمالی ادامه خواهد داشت و این مناطق شاهد بارش‌های پراکنده خواهند بود.

بارندگی و افت دما از پایان هفته

از بعدازظهر جمعه، با تقویت جریانات شمالی روی دریای خزر، دامنه بارش‌ها گسترده‌تر می‌شود. شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، استان‌های ساحلی خزر و ارتفاعات البرز تحت تأثیر این سامانه قرار می‌گیرند. خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی نیز در این بازه شاهد بارندگی خواهند بود.

همزمان با فعالیت سامانه، کاهش قابل‌توجه دما در مناطق شمالی کشور پیش‌بینی شده است. بارش‌ها روز یکشنبه نیز در بخش‌هایی از شمال‌شرق، جنوب‌شرق و سواحل شرقی دریای خزر ادامه خواهد داشت.

وزش باد شدید و احتمال گردوخاک

طی روزهای آینده، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید در نوار شرقی و برخی مناطق شمال‌غرب، غرب و مرکز کشور پیش‌بینی می‌شود. این شرایط در مناطق مستعد می‌تواند موجب خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا شود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها