کانال تلگرام ایران جیب

بخشنامه فروش فوق‌العاده زامیاد EX (مهر 1405)

کد خبر : ۱۴۸۵۶۸سه شنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۲:۰۶۳۷۹۶ بازدید

فروش فوق‌العاده نقدی محصولات زامیاد EX با کاربری‌های کمپرسی، مسقف فلزی و یخچال‌دار از روز شنبه 18 مهر 1405 آغاز می‌شود.
بخشنامه فروش فوق‌العاده زامیاد EX (مهر 1405)بخشنامه فروش فوق‌العاده زامیاد EX (مهر 1405)

فروش فوق‌العاده نقدی محصولات زامیاد EX با کاربری‌های کمپرسی، مسقف فلزی و یخچال‌دار از روز شنبه 18 مهر 1405 آغاز می‌شود.

به گزارش ایران جیب، ثبت‌نام این طرح از ساعت 10 صبح روز شنبه 18 مهر آغاز خواهد شد و تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت. تمامی خودروهای عرضه‌شده مدل 1405 هستند و موعد تحویل آن‌ها حداکثر 90 روز پس از پذیرش اعلام شده است.

در این طرح، 8 محصول زامیاد EX در نسخه‌های تک‌سوز و دوگانه‌سوز عرضه می‌شود. قیمت خودروها از حدود 2 میلیارد و 644 میلیون تومان برای نسخه تک‌سوز کمپرسی تا حدود 3 میلیارد و 277 میلیون تومان برای نسخه‌های دوگانه‌سوز یخچال‌دار تعیین شده است.

جدول قیمت محصولات زامیاد EX

بخشنامه فروش فوق‌العاده زامیاد EX (مهر 1405)

مبالغ بخشنامه به ریال اعلام شده که در جدول بالا به تومان تبدیل شده است. رنگ بدنه تمامی خودروها خاکستری است؛ رنگ کاربری نسخه‌های کمپرسی و مسقف فلزی خاکستری و نسخه‌های یخچال‌دار سفید خواهد بود.

شرایط ثبت‌نام و تحویل خودرو

هر کد ملی صرفاً مجاز به ثبت‌نام یک دستگاه خودرو است. همچنین انتقال امتیاز خرید به اشخاص دیگر، صلح قرارداد و فروش حواله حتی به‌صورت وکالتی امکان‌پذیر نیست.

شماره تلفن همراه، کارت بانکی، حساب و شماره شبای اعلام‌شده باید متعلق به متقاضی باشد. کد پستی محل سکونت و نمایندگی منتخب نیز باید از یک استان انتخاب شوند و پس از انتخاب نمایندگی، امکان تغییر آن وجود ندارد.

متقاضیان باید پس از ثبت اطلاعات در سامانه فروش اینترنتی سایپا، انتخاب خودرو، پرداخت وجه و دریافت کد رهگیری، برای تحویل مدارک هویتی، احراز سکونت و دریافت قرارداد به نمایندگی منتخب مراجعه کنند. ثبت اطلاعات سکونتی در سامانه املاک و اسکان نیز الزامی اعلام شده است.

سود مشارکت و انصراف در این طرح صفر است و خسارت تأخیر در تحویل، مطابق ضوابط قرارداد، معادل 36 درصد سالانه محاسبه خواهد شد.

در صورت افزایش هزینه‌های قانونی شامل بیمه، مالیات، شماره‌گذاری، گواهی اسقاط و سایر هزینه‌های مرتبط تا پیش از صدور فاکتور، مبلغ افزایش‌یافته از خریدار دریافت می‌شود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها