بازسازی پل B1 در آزادراه شمالی کرج که در جریان حملات فروردینماه آسیب دیده بود، آغاز شده است. طبق اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی، پس از انجام مطالعات و بررسیهای فنی، ادامه عملیات به پیمانکار قبلی واگذار شده و هزینه بازسازی این پروژه حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
بازسازی پل B1 با پیمانکار قبلی
به گزارش ایران جیب به نقل از تسنیم، هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی، درباره آخرین وضعیت بازسازی پل B1 آزادراه شمالی کرج اظهار کرد که پس از آسیب واردشده به این پل، انجام مطالعات دقیق و معاینه فنی سازه در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت جمعبندی مشاوران، کارشناسان و صاحبنظران این بوده است که بازسازی پل به صورت ترک تشریفات به همان پیمانکار قبلی واگذار شود.
بر اساس اظهارات بازوند، فرایند ترک تشریفات در حال انجام است و پیمانکار نیز عملاً عملیات اجرایی بازسازی را آغاز کرده است.
۹ موشک به پل B1 اصابت کرد
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره حادثه فروردینماه گفت پل B1 در جریان حملات ۱۳ فروردین هدف حمله قرار گرفت و به گفته وی، ۹ موشک به این سازه اصابت کرده است.
بازوند همچنین اظهار کرد که در ادامه این حملات، تلاش دیگری برای آسیبزدن به کابلهای پل انجام شد، اما پل فرو نریخت.
وی تأکید کرد که با توجه به شدت آسیبهای واردشده، انجام یک کار مطالعاتی و معاینه فنی دقیق برای مشخصشدن وضعیت سازه ضروری بوده است.
هزینه بازسازی پل B1 چقدر است؟
برآورد اعلامشده از سوی معاون وزیر راه و شهرسازی نشان میدهد هزینه بازسازی پل B1 حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان خواهد بود.
با توجه به ابعاد و حساسیت سازه، بخش قابل توجهی از این هزینه مربوط به عملیات تخصصی بازسازی، تجهیزات، مصالح و اجرای اقدامات فنی مورد نیاز برای بازگرداندن پل به شرایط بهرهبرداری است.
عملیات بازسازی وارد مرحله اجرایی شد
با آغاز فعالیت پیمانکار قبلی، پروژه بازسازی پل B1 از مرحله بررسی و ارزیابیهای فنی وارد فاز اجرایی شده است.
طبق اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی، ابلاغهای لازم به پیمانکار انجام شده و روند ترک تشریفات نیز در حال تکمیل است. در ادامه، میزان پیشرفت پروژه به شرایط فنی سازه، تأمین منابع مالی و سرعت اجرای عملیات بستگی خواهد داشت.


