کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

با هرگونه اعلام اکازیون و خانه زیر قیمت‌ برخورد می‌شود


کد خبر : ۱۴۷۷یکشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۴:۲۶۵۲۷۹ بازدید

رییس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران اعلام کرد: با هرگونه اعلام اکازیون و خانه زیرقیمت از سوی مشاوران املاک برخورد می‌شود.
با هرگونه اعلام اکازیون و خانه زیر قیمت‌ برخورد می‌شودبا هرگونه اعلام اکازیون و خانه زیر قیمت‌ برخورد می‌شود

ایسنا - حسام عقبایی تاکید کرد: از همه مشاوران املاک در سطح استان تهران خواسته می‌شود از هرگونه مفهومی چون اکازیون و زیر قیمت‌ بودن ملک خودداری کنند چرا که این امر باعث انحراف از قانون و به هم ریختن بازار مسکن می‌شود.به گفته‌ وی فروش یک ملک به صورت زیرقیمت حق خریدار و فروشنده را ضایع می‌کند و این تضییع حقوق متعاملان، بازار را برهم می‌ریزد.عقبایی درباره‌ تاثیر مشاوران املاک بر بازار مسکن اظهار کرد: بزرگ‌ترین ناظر قیمت مسکن خود مردم هستند.

رییس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران افزود: قانون، اجازه نظارت مستقیم به مشاوران املاک را نمی‌دهد اما آنها با قوانین مدنی، دلالان و تجارت ارتباط دارند و می‌توانند به صورت غیررسمی بر بازار مسکن موثر باشند.

وی ادامه داد: مشاوران املاک با راضی‌کردن خریدار و فروشنده می‌توانند به صورت غیرمستقیم بر بازار تاثیر‌گذار باشند و خریدار و فروشنده را از قیمت‌های غیرمتعارف به سمت قیمت‌های معقول هدایت کنند.

رییس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران تاکید کرد: مشاوران املاک می‌توانند با برقراری تعادل نظر میان خریدار و فروشنده، قیمت معاملات واقعی کنند.

عقبایی اظهارکرد: هدف مشاوران املاک، ایجاد تعادل در بازار مسکن و ثبت معامله‌ای با قیمت واقعی در هر محله است لذا آنها باید سعی کنند تعادل در بازار مسکن هر منطقه ایجاد کنند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها