کانال تلگرام ایران جیب

واکنش بازارهای جهانی بورس به تمدید آتش بس


کد خبر : ۱۴۳۵۳۴چهارشنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۸:۵۶۱۹۹۵ بازدید

افت بازارهای بورس آسیا و اقیانوسیه پس از تمدید آتش‌بس جنگ علیه ایران از تداوم نگرانی درگیری‌ها در خاورمیانه حکایت دارد.
واکنش بازارهای جهانی بورس به تمدید آتش بسواکنش بازارهای جهانی بورس به تمدید آتش بس

بازارهای بورس آسیا-اقیانوسیه روز چهارشنبه تحت تأثیر نگرانی‌های فزاینده از احتمال طولانی‌شدن درگیری‌ها در خاورمیانه، عمدتاً با کاهش گشایش یافتند.

به دنبال تمدید آتش‌بس بین ایالات متحده و ایران توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، سرمایه‌گذاران به شدت نگران آینده این بحران هستند.

در این روز، شاخص نیکی ۲۲۵ ژاپن با افت ۱.۲ درصدی به ۲۸,۰۰۰ واحد رسید و شاخص هانگ سنگ هنگ کنگ نیز با کاهش ۱.۵ درصدی به ۲۳,۵۰۰ واحد سقوط کرد. همچنین، بازار بورس استرالیا نیز با افت ۰.۸ درصدی مواجه شد و به ۷,۰۰۰ واحد رسید.

این کاهش ارزش سهام نشان‌دهنده نگرانی‌های موجود درباره تداوم تنش‌ها در منطقه است. در همین حال، مذاکرات دیپلماتیک میان ایران و ایالات متحده به بن‌بست رسیده و ایران مذاکرات را از دستور کار خارج کرده است.

قیمت نفت در این شرایط اندکی افزایش یافته و آتی‌های بازار آمریکا نیز صعود کردند که نشان‌دهنده احساسات متضاد سرمایه‌گذاران نسبت به آینده بازارهاست. این وضعیت می‌تواند به نوسانات بیشتری در بازارهای جهانی منجر شود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها