کانال تلگرام ایران جیب

ترکش‌های صعود قیمت نفت به کره جنوبی رسید


کد خبر : ۱۴۲۴۹۵دوشنبه، ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱:۵۳۳۷۰۷ بازدید

رئیس‌جمهور کره‌جنوبی اعلام کرده است که برای نخستین بار در 30 سال گذشته برای سوخت سقف قیمتی تعیین خواهد کرد.
ترکش‌های صعود قیمت نفت به کره جنوبی رسیدترکش‌های صعود قیمت نفت به کره جنوبی رسید

رئیس‌جمهور کره جنوبی، لی جه میونگ، امروز دوشنبه اعلام کرد که دولت برای اولین بار در حدود ۳۰ سال گذشته، سقف قیمتی برای سوخت داخلی اعمال خواهد کرد؛ هدف از این اقدام، مهار افزایش هزینه‌ها پس از جهش شدید قیمت‌های جهانی نفت خام به دلیل درگیری در غرب آسیاست.

لی در یک نشست اضطراری درباره تاثیر بحران غرب آسیا گفت که دولت «به سرعت یک سیستم قیمت حداکثری را برای محصولات نفتی که اخیرا شاهد افزایش قیمت‌های بیش از حد بوده‌اند، معرفی و با قاطعیت اجرا خواهد کرد.»

لی افزود: بحران کنونی «بار قابل‌توجهی بر اقتصاد ما که به شدت به تجارت جهانی و واردات انرژی از غرب آسیا وابسته است، وارد می‌کند.»

مشاور سیاست‌گذاری رئیس‌جمهور، کیم یونگ-بوم، گفت سقف قیمتی در اسرع وقت و احتمالا از همین هفته اجرایی شود؛ قیمت حداکثری می‌تواند هر دو هفته یک بار تغییر کند.

کیم توضیح داد، مقدار نفت خام ارسالی به کره جنوبی که در محاصره تنگه هرمز قرار گرفته، حدود ۱.۷ میلیون بشکه در روز است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها