کانال تلگرام ایران جیب
ایرانیان خودرو
ایرانیان خودرو

ترامپ دستور محاصره نفتکش‌های تحریم‌شده ونزوئلا را داد


کد خبر : ۱۴۰۰۵۳چهارشنبه، ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۷:۵۶۱۲۲۵ بازدید

دونالد ترامپ شامگاه سه‌شنبه دولت ونزوئلا را «سازمان تروریستی خارجی» معرفی و اعلام کرد که دستور محاصره «کامل و تمام‌عیار» همه ...
ترامپ دستور محاصره نفتکش‌های تحریم‌شده ونزوئلا را دادترامپ دستور محاصره نفتکش‌های تحریم‌شده ونزوئلا را داد

دونالد ترامپ شامگاه سه‌شنبه دولت ونزوئلا را «سازمان تروریستی خارجی» معرفی و اعلام کرد که دستور محاصره «کامل و تمام‌عیار» همه نفتکش‌های ورودی به این کشور و خروجی از آن کشور را صادر کرده است. ترامپ همچنین مدعی شد که ونزوئلا، نفت، زمین و دارایی‌های آمریکا را دزدیده است.

دونالد ترامپ در شبکه اجتماعی «تروت سوشال» نوشت: «ونزوئلا کاملا توسط بزرگترین ناوگان دریایی که آمریکای جنوبی به خود دیده، محاصره شده است.»

ترامپ افزود: «تا زمانی که تمام نفت، زمین و سایر دارایی‌هایی را که پیش‌تر از ما دزدیدند، به آمریکا بازگردانند، این محاصره بزرگ و بزرگ‌تر شده و آن‌ها را چنان حیرت‌زده می‌کند که تاکنون تجربه‌اش نکردند.»

رئیس‌جمهوری آمریکا مشخص نکرد که منظورش از زمین یا نفت دقیقا چیست. ونزوئلا در دهه ۱۹۷۰ نفت خود را ملی کرد. هوگو چاوز، رئیس‌جمهوری پیشین ونزوئلا، بعد‌تر شرکت‌های فعال در ونزوئلا را مجبور کرد که کنترل اکثریت سهام و مدیریت خود را به شرکت نفت دولتی ونزوئلا «پی‌دی‌وی‌اس‌ای» (PDVSA) واگذار کنند.

دونالد ترامپ نوشت: «رژیم نامشروع مادورو از نفت این میدان‌های نفتی سرقتی برای تامین مالی خود و تروریسم مواد مخدر، قاچاق انسان، قتل و آدم‌ربایی استفاده می‌کند.»

هفته‌هاست که به دستور دونالد ترامپ، جنگنده‌های آمریکایی بر فراز مناطق نزدیک به سواحل ونزوئلا پرواز می‌کنند و ناوگان دریایی بزرگی از ایالات متحده شامل بزرگترین ناو هواپیما‌بر جهان یعنی ناو «جرالد آر. فورد» در دریای کارائیب مستقر است.

نیروهای آمریکا در این مدت ده‌ها بار به شناورهای مظنون به قاچاق مواد مخدر حمله کرده‌اند که بنابر گزارش‌ها، این حملات بیش از ۹۰ کشته برجای گذاشته‌اند.

دولت ترامپ هفته گذشته یک نفت‌کش را در حال خروج از آب‌های ونزوئلا توقیف کرد. آمریکا همچنین از تحریم چند شناور دیگر خبر داد.

دولت دونالد ترامپ تاکنون بارها اعلام کرده است که آرایش نظامی در دریای کارائیب به منظور مبارزه با قاچاق مواد مخدر به ایالات متحده است.

با این حال، نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا ادعا کرده است که استقرار نیروهای نظامی آمریکا در نزدیکی سواحل کشورش، بخشی از طرح واشنگتن برای سرنگونی او و «سرقت» نفت عظیم ونزوئلا است. آقای مادورو گفته است که آمریکا این طرح را تحت پوشش مبارزه با قاچاق مواد مخدر انجام می‌دهد.

 ترامپ روز سه‌شنبه نوشت: «به‌دلیل سرقت دارایی‌های ما و دلایل بسیار دیگر، از جمله تروریسم، قاچاق مواد مخدر و قاچاق انسان، رژیم ونزوئلا به‌عنوان سازمان تروریستی خارجی معرفی شده است.»

او افزود: «بنابراین، امروز دستور می‌دهم محاصره‌ای کامل و تمام‌عیار علیه همه نفت‌کش‌های تحریم‌شده‌ای که به ونزوئلا وارد یا از آن خارج می‌شوند، اعمال شود.»

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین تاکید کرد که اجازه نمی‌دهد یک دولت متخاصم «نفت، زمین یا هر دارایی دیگری» را از آمریکا بگیرد و افزود که این دارایی‌ها باید «فورا» به آمریکا بازگردانده شوند.

ترامپ همچنین گفت که مهاجران غیرقانونی ونزوئلایی به سرعت از آمریکا اخراج و به ونزوئلا بازگردانده خواهند شد.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها