کانال تلگرام ایران جیب
ایرانیان خودرو
ایرانیان خودرو

تهیه مسکن برای کارکنان دولت کلید خورد


کد خبر : ۱۳۹۷۹۷سه شنبه، ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵:۱۷۱۰۱۷ بازدید

به زعم مسئولان سازمان اداری و استخدامی، هدف از تشکیل کارگروه‌های رفاهی کارمندان، نهایی‌سازی سازوکارهای مسکن، خرید اعتباری و نظام ...
تهیه مسکن برای کارکنان دولت کلید خوردتهیه مسکن برای کارکنان دولت کلید خورد

به زعم مسئولان سازمان اداری و استخدامی، هدف از تشکیل کارگروه‌های رفاهی کارمندان، نهایی‌سازی سازوکارهای مسکن، خرید اعتباری و نظام رفاهی جامع کارکنان دولت به شکل جزئی و عملیاتی است.

به گزارش ایران جیب از تسنیم،  به تازگی پیشنهاد تشکیل سه کارگروه تخصصی در حوزه رفاهی کارمندان  مطرح شده است که موضوعات اصلی آنها به شرح زیر است:

️ کارگروه مسکن:تکمیل طرح‌های موجود، ورود به جزئیات اجرایی، بررسی نیازمندی‌های حقوقی و امکان اخذ مصوبات لازم برای حمایت از کارکنان.

کارگروه خرید اعتباری و کسب‌وکار اعتباری:پیاده‌سازی سامانه الکترونیکی خرید اعتباری و بسیج ظرفیت‌های بخش خصوصی و عرضه‌کنندگان برای ارائه تسهیلات رفاهی به کارکنان.

️ کارگروه رفاه جامع: تلفیق خدمات رفاهی شامل بیمه تکمیلی، خدمات رفاهی و سایر حمایت‌های مکمل در چارچوبی یکپارچه که امکان ادغام در اپلیکیشن ملی را داشته باشد.

در همین خصوص  ️رفیع‌زاده خواستار آغاز فوری فعالیت کارگروه‌ها و ارائه گزارش نتایج اولیه ظرف دو هفته شد و بر لزوم تعیین زمان‌بندی مشخص برای کار روی ابعاد حقوقی، فنی و اجرایی تأکید کرد.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها