رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از درخواست 20 هزار نفر برای جایگزینی موتورسیکلت های فرسوده خبر داد و گفت: راکبان موتورسیکلت های فرسوده 120 میلیون تومان برای جایگزینی موتورسیکلت فرسوده بنزینی می توانند تسهیلات دریافت کنند.
به گزارش ایران جیب از تسنیم، فرشاد مقیمی با اشاره به جزئیات طرح نوسازی ناوگان در بخش موتورسیلکت گفت: با همکاری پلیس راهنمایی رانندگی فرایند طرح جایگزینی موتورسیکلت های فرسوده با برقی و جدید به سرعت در حال انجام است تا به امروز بیش از 600 موتورسیکلت اسقاط شده است.
وی افزد: چهار هزار و 503 موتورسیکلت در انتظار اصالت سنجی هستند که توسط پلیس راهنمایی و رانندگی انجام می شود.
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ( ایدرو) با بیان اینکه راکبان موتورسیکلت های فرسوده 120 میلیون تومان برای جایگزینی موتورسیکلت فرسوده با موتورسیکلت بنزینی می توانند تسهیلات دریافت کنند، گفت: تسهیلات 150 میلیون تومانی نیز برای جایگزینی با موتورسیکلت برقی در نظر گرفته شده است.
مقیمی عنوان کرد: همچنین یارانه اسقاط موتورسیکلت با توجه به نوع موتورسیکلت جایگزینی، نیز به راکبان اختصاص پیدا می کند.
وی با اشاره به اینکه موضوع نوسازی ناوگان بر اساس قانون سامانه صنعت خودرو به وزارت صمت و سازمان گسرتش و نوسازی صنایع ایران واگذار شده است گفت: بالغ بر 41 میلیون دستگاه خودرو در سطح جامعه داریم که از این تعداد 13 میلیون موتورسیکلت در سطح کشور تردد می کنند.
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) ادامه داد: از میان خودروهایی که در سطح شهرها تردد می کنند بالغ بر 22 میلیون خودروی فرسوده داریم که از این تعداد نزدیک به 11 میلیون و 400 هزار دستگاه فقط موتورسیکلت هستند.
وی ابراز کرد: همچنین13 هزار دستگاه کشنده با عمر بالای 41 سال در کشور تردد می کنند حتی بعضی از این دستگاه ها تا 80 سال نیز عمر دارند ولی همچنان خدمات ارائه می کنند.
مقیمی با اشاره به اینکه تردد خودروهای فرسوده در سطح کشور منجر به مصرف بی رویه حامل های انرژی و افزایش سطح آلایندگی می شود گفت: این سازمان برای نوسازی ناوگان با 22 نهاد متولی از طریق یک سامانه به صورت برخط ارتباط برقرار کردیم تا به سرعت نوسازی را اجرایی کنیم.
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ( ایدرو) افزود: از 20 ماه گذشته تا به امروز 505 هزار انواع دستگاه وسیله نقلیه اسقاط شده است که این روند در حوزه موتورسیکلت ها با اجرای طرح جایگزینی موتورسیکلت های فرسوده با بنزینی و برقی در حال اجراست.




