کانال تلگرام ایران جیب
ایرانیان خودرو
ایرانیان خودرو

پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا


کد خبر : ۱۳۸۹۲۸پنجشنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۱:۳۹۱۴۸۷ بازدید

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا شامگاه چهارشنبه 12 نوامبر با امضای مصوبه کنگره مبنی بر تمدید تامین بودجه دولت فدرال تا ...
پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکاپایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا شامگاه چهارشنبه 12 نوامبر با امضای مصوبه کنگره مبنی بر تمدید تامین بودجه دولت فدرال تا 30 ژانویه، به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ ایالات متحده پایان داد.

رئيس‌جمهوری آمریکا در هنگام امضای این لایحه و تبدیل آن به قانون گفت: «کشور ما هیچ‌وقت در وضعیت بهتر از حال حاضر نبوده است. ما از این فاجعه کوتاه‌مدت دموکرات‌ها عبور کردیم، چون آن‌ها فکر می‌کردند این از نظر سیاسی خوب است و اکنون برای من مایه افتخار است که این لایحه فوق‌العاده را امضا کنم و کشور را بر سر کار برگردانم.»

ترامپ همچنین گفت: « در ۴۳ روز گذشته، دموکرات‌های کنگره دولت ایالات متحده را تعطیل کردند تا از مالیات‌دهندگان آمریکایی صدها میلیارد دلار برای مهاجران غیرقانونی باج‌گیری کنند. امروز پیامی روشن می‌فرستیم که هرگز در برابر باج‌گیری تسلیم نخواهیم شد.»

او همچنین گفت: «من همیشه آماده‌ام با هرکسی، از جمله حزب مقابل، همکاری کنم. ما روی طرحی مرتبط با نظام سلامت کار خواهیم کرد و این دیوانگی اوباماکر (لایحه حفاظت از بیمار و مراقبت مقرون‌به‌صرفه) را فراموش خواهیم کرد.»

مجلس نمایندگان آمریکا شامگاه چهارشنبه بسته قانونی را برای پایان دادن به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ کشور تصویب کرد و به وقفه ۴۳روزه در تأمین بودجه دولت فدرال پایان داد.

این لایحه که پیش‌تر به تصویب سنا رسیده بود، شامگاه چهارشنبه با ۲۲۲ رای موافق در برابر ۲۰۹ رای مخالف در مجلس نمایندگان تصویب شد.

دموکرات‌ها می‌خواستند اعتبار مالیاتی را که در پایان سال منقضی می‌شود و هزینه پوشش درمانی «مراقبت مقرون‌به‌صرفه» را تامین می‌کند، تمدید کنند. آن‌ها با لایحه هزینه‌ای کوتاه‌مدتی که این اولویت را در بر نداشت همراهی نکردند. اما جمهوری‌خواهان گفتند که این یک مبارزه سیاسی جداگانه است که باید در زمان دیگری به آن پرداخته شود.

اگرچه جمهوری‌خواهان در نهایت پیروز این جدال شدند و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا نیز آن را «پیروزی بزرگ» خواند، اما تعطیلی دولت خسارات فزاینده‌ای را بر کشور وارد کرد. طی این تعطیلی کارمندان فدرال حقوق دریافت نکردند، مسافران در فرودگاه‌ها زمین‌گیر شدند و مردم مجبور شدند برای تهیه غذای خانواده‌هایشان در صف بانک‌های غذا بایستند.

تام کول، رئیس جمهوری‌خواه کمیته اعتبارات مجلس نمایندگان خطاب به دموکرات‌ها گفت: «۴۳ روز پیش از سر تجربه تلخ به شما گفتیم که تعطیلی دولت کار نمی‌کند. هیچ‌گاه به هدفی که اعلام می‌کنید نمی‌رسد. حدس بزنید چه شد؟ هنوز هم به آن هدف نرسیده‌اید و نخواهید رسید.»

این تعطیلی شکاف‌های عمیق حزبی را در کنگره پررنگ‌تر کرد و این دوگانگی در هنگامی که نمایندگان درباره لایحه در صحن مجلس مناظره می‌کردند نیز بازتاب داشت.

نمایندگان جمهوری‌خواه می‌گفتند دموکرات‌ها می‌کوشیدند از رنج ناشی از تعطیلی برای پیروزی در یک مناقشه سیاسی بهره ببرند.

استیو اسکالیز، رهبر اکثریت در مجلس نمایندگان گفت: «تحمیل این رنج را متوقف کنید. بیایید دولت را باز کنیم و به فعالیت برای مردم آمریکا بازگردیم.»

به گفته دموکرات‌ها، جمهوری‌خواهان اوایل امسال با شتاب معافیت‌های مالیاتی‌ را تصویب کردند که به گفته آنان عمدتا به سود ثروتمندان خواهد بود. اما جیم مک‌گاورن، نماینده دموکرات از ایالت ماساچوست گفت که لایحه‌ای که شامگاه چهارشنبه تصویب شد، «خانواده‌ها را در بلاتکلیفی قرار می‌دهد و هیچ تضمینی وجود ندارد که هرگز، هرگز رای برای تمدید اعتبار مالیاتی در جهت کمک به مردم عادی در پرداخت هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی داده شود.»

بر اساس لایحه تصویب شده، تامین مالی دولت فدرال تا ۳۰ ژانویه تمدید می‌شود و دولت در مسیری قرار می‌گیرد که هر سال حدود ۱.۸ تریلیون دلار به بدهی ۳۸ تریلیون دلاری خود بیفزاید.

حکیم جفریز، رهبر دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان گفت که حتی اگر رای‌گیری به سودشان نباشد دست از تلاش برنمی‌دارند و افزود: «این نبرد تمام نشده است. ما تازه شروع کرده‌ایم.»



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها