کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

علف‌کش پروپانیل غیر مجاز اعلام شد


کد خبر : ۱۳۷۷۰۱چهارشنبه، ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۶:۳۵۱۲۲۱ بازدید

سازمان حفظ نباتات کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ علف‌کش پروپانیل از فهرست...
علف‌کش پروپانیل غیر مجاز اعلام شدعلف‌کش پروپانیل غیر مجاز اعلام شد

سازمان حفظ نباتات کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ علف‌کش پروپانیل از فهرست سموم مجاز ایران به دلیل مخاطرات بهداشتی و زیست‌محیطی حذف شد.

به گزارش تسنیم، براساس تصمیم هیأت نظارت بر سموم، علف‌کش تک‌جزئی پروپانیل فرمولاسیونEC 36%  با نام تجاری استام تولید شرکت داو که از سال 1374 در کشور ثبت و برای کنترل علف‌های هرز مزارع برنج استفاده می‌شد، از فهرست سموم مجاز ایران خارج شد.

در اطلاعیه سازمان حفظ نباتات کشور آمده است: این تصمیم پس از بررسی‌های علمی و کارشناسی اتخاذ شد و علت آن مخاطرات جدی برای سلامت انسان از جمله اثرات سوء بر عملکرد غدد اندوکرین و احتمال سرطان‌زایی و همچنین خطرات شدید زیست‌محیطی مانند سمّیت مزمن بالا برای آبزیان و قابلیت آب‌شویی در محیط‌های آبی عنوان شده است.

با توجه به اهمیت حفظ سلامت عمومی و محیط ‌زیست، به همه کشاورزان و بهره‌برداران توصیه می‌کند در برنامه‌های مدیریت علف‌های هرز در اراضی برنج، جایگزین‌های ایمن‌تر و کم‌خطر را مورد استفاده قرار دهند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها