کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

بسته معیشتی دولت به برخی خانوارها


کد خبر : ۱۳۷۶۱۱دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹:۰۹۱۳۱۶ بازدید

حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت چهاردهم، در رابطه با اجرای...
بسته معیشتی دولت به برخی خانوارهابسته معیشتی دولت به برخی خانوارها

رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت چهاردهم گفت: در هیچ سالی اینطور نبوده که ۹۵ درصد از مطالبات گندم‌کاران پیش از پایان شهریور پرداخت شود. همچنین پرداخت‌هایی که برای دارو انجام می‌شود، فوق‌العاده است. اکنون نیز دنبال یک بسته معیشتی جدید هستیم.

ایلنا نوشت: حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت چهاردهم، در  رابطه با اجرای طرح‌های عدالت در توسعه کشور گفت:  وقتی عدالت را می‌خواهید توصیف کنید خیلی راحت است ولی  وقتی می‌خواهیم اجرا کنیم، خیلی سخت می‌شود. خاصیت عدالت همین است که  هر کسی از زاویه خودش به عدالت نگاه می‌کند. هیچگاه  نمی‌توانید در مورد عدالت  به نظر واحدی برسید، هر کسی از یک منظری به موضوع عدالت نگاه می‌کند. 

وی ادامه داد: آنچه  که به حوزه ما مربوط می‌شود، در خصوص  بودجه است. باید ببینیم  منابعی که داریم چگونه و صرف چه چیزی شود که بیشترین منفعت را برای عامه مردم داشته باشد. ما به این شیوه تلاش می‌کنیم به سمت عدالت حرکت کنیم.

رییس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به این سوال که آیا موضوع عدالت در پرداخت‌های دولت به طلبکاران‌َ تاثیرگذار بوده است،  عنوان کرد: همین پرداخت‌ها اولویت ما  است. در هیچ سالی اینطور نبوده که ۹۵ درصد از مطالبات گندم‌کاران  پیش از پایان شهریور پرداخت شود.  همچنین پرداخت‌هایی که برای دارو انجام می‌شود، فوق‌العاده است. 

پورمحمدی با بیان اینکه اکنون هم دنبال یک بسته معیشتی جدید هستیم، خاطرنشان کرد: معیشت عامه مردم و  اقشار ضعیف مهم‌ترین اولویت دولت است. بقیه کارهایمان را انجام می‌دهیم اما عمده دغدغه ما این است که نیازهای مردم را برطرف کنیم.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها