کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

ارزش پول ایران یک شبه 10 هزار برابر خواهد شد


کد خبر : ۱۳۵۷۶۷دوشنبه، ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶:۴۵۷۸۹۲ بازدید

جذابیت حذف صفر از پول ملی و 10 هزار برابر شدن یک شبه ارزش آن سبب شده تا این اقدام بار دیگر در فضای اقتصادی کشور طرح شود.
ارزش پول ایران یک شبه 10 هزار برابر خواهد شدارزش پول ایران یک شبه 10 هزار برابر خواهد شد

سخنگوی دولت اعلام کرد که موضوع حذف چهار صفر از واحد پول ملی کشور، دیروز یکشنبه در نشست هیئت دولت به تصویب رسید.

اردیبهشت ماه امسال محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی گفت که حذف ۴ صفر یکی از اقدامات مهم امسال است و آن را برای بهبود تصویر جهانی ریال ضروری دانست.

مهدی دارابی کارشناس اقتصادی معتقد است که حذف صفر از پول ملی به دو دلیل می‌تواند قابل دفاع باشد، نخست اصلاحات اقتصادی توام با کاهش معنادار انتظارت تورمی و دوم بالا بودن ارقام پولی به دلیل ابرتورم.

این کارشناس اقتصادی گفت: هم‌اکنون نه اصلاحات خاصی در فضای اقتصاد داریم، نه انتطارات تورمی کاهش یافته و نه ابرتورم داشتیم.

دارابی با تاکید بر غیرضروری بودن این لایحه می‌گوید که این لایحه توسط دولت به مجلس ارسال شده است.

به گزارش فارس، حذف صفر از پول ملی و تغییر از ریال به تومان، موضوع امروز نیست و حداقل ۳ دهه در اقتصاد ایران سابقه دارد.

طرحی که اگرچه کارشناسان اثر آن را ناچیز می‌دانند اما ۱۰ هزار برابر شدن یک شبه ارزش پول کشور این تصمیم را برای مردم و البته مسئولان عالی‌رتبه جذاب کرده است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها