کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

جزئیات انفجار ساختمان ۲ طبقه در رشت بر اثر نشت گاز


کد خبر : ۱۳۵۱۶۳سه شنبه، ۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۶:۰۵۱۱۰۶ بازدید

انفجار ساختمان 2 طبقه در خیابان باهنر رشت 19 مصدوم بر جای گذاشت و کارشناسان، نشت گاز از مغازه طلافروشی را علت این حادثه اعلام کردند.
جزئیات انفجار ساختمان ۲ طبقه در رشت بر اثر نشت گازجزئیات انفجار ساختمان ۲ طبقه در رشت بر اثر نشت گاز

انفجار ساختمان 2 طبقه در خیابان باهنر رشت 19 مصدوم بر جای گذاشت و کارشناسان، نشت گاز از مغازه طلافروشی را علت این حادثه اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، حدود ساعت 7 و نیم شب یکشنبه 29 تیر صدای انفجار مهیبی در خیابان باهنر شهرستان رشت شنیده شد. وقتی ساکنان با وحشت به خیابان دویدند مشخص شد یک ساختمان 2 طبقه که در طبقه اول آن یک طلافروشی و یک مغازه بازی‌های رایانه‌ای قرار داشت، منفجر و تخریب شده است. در طبقه دوم ساختمان نیز یک آموزشگاه زبان خارجی بود که چند دختر بچه در آن حضور داشتند.

با اطلاع ماجرا به امدادگران آتش‌نشانی، هلال احمر و اورژانس عملیات آواربرداری و نجات مصدومان آغاز شد.شهرام مؤمنی، رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت گفت: «یک ساختمان با دو باب مغازه شامل طلا فروشی و گیم نت و یک آموزشگاه زبان براثر انفجار تخریب شدند. شدت انفجار به حدی بود که موج آن تا چندین متر اطراف را نیز تحت تأثیر قرار داد و چندین خودروی سواری پارک شده در اطراف و شیشه‌های مغازه‌ها و منازل مسکونی مجاور نیز آسیب دید. با پایان عملیات کارشناسان اعلام کردند نشت گاز از مغازه طلافروشی، علت اصلی انفجار ساختمان در خیابان باهنر رشت بوده است».

خانم جوانی که یکی از مجروحان حادثه بود و در بیمارستان بستری است درباره حادثه گفت: «برای انجام کاری به مغازه طلافروشی رفته بودم. به محض ورود متوجه بوی شدید گاز شدم که داخل مغازه پیچیده بود. آنقدر بوی گاز شدید بود که دخترم را از مغازه بیرون بردم. چند نفر داخل مغازه می‌خواستند مشعل گاز را روشن کنند که به محض فندک زدن یکدفعه منفجر شد و دیگر چیزی نفهمیدم.»

یکی دیگر از مصدومان که از مربیان آموزشگاه زبان است نیز گفت: «آن ساعت شب بیشتر بچه‌ها از آموزشگاه رفته بودند فقط چند دختر بچه کوچک داخل آموزشگاه بودند که ناگهان صدای وحشتناکی آمد و همه در و پنجره‌ها از جا کنده و دیوارها خراب شد. من با اینکه خودم مجروح شده بودم اما اول بچه‌ها را از ساختمان بیرون بردم. بچه‌ها زخمی شده بودند». 

محمد تقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با اشاره به جزئیات وضعیت مصدومان گفت: «از مجموع ۱۹ مصدوم، ۱۴ نفر در بیمارستان پورسینا و ۲ نفر در بیمارستان ولایت رشت بستری شده‌اند و سایر افراد نیز در محل حادثه یا اورژانس درمان و ترخیص شده‌اند».



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها