کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده اعلام شد


کد خبر : ۱۳۴۶۰۷چهارشنبه، ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۳:۳۶۳۳۸۳ بازدید

وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه کالاهایی که از ارز ترجیحی استفاده می‌کنند قیمت...
قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده اعلام شدقیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده اعلام شد

وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه کالاهایی که از ارز ترجیحی استفاده می‌کنند قیمت مصوب و مشخص دارند، مرغ را نیز مشمول این نوع کالاها دانست و اعلام کرد که قیمت مرغ برای مصرف کننده ۱۰۸ هزار تومان است.

ایسنا نوشت: غلامرضانوری  قزلجه ، وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه هیئت دولت، خاطر نشان کرد: کالاهایی که از ارز ترجیحی استفاده می‌کنند قیمت مصوب و مشخص دارند، مانند مرغ که قیمت آن برای مصرف کننده ۱۰۸ هزار تومان است. این قیمت ها مبنایی هستند برای برخوردها و نظارت های تعزیراتی و کنترل بازار که با دقت بیشتر توسط همکاران ما در دستگاه های نظارتی، این نظارت انجام می شود.

وی اضافه کرد: همه فروشگاه های زنجیره‌ای و  فروشگاه‌های تعاونی روستایی در سطح کشور اکنون قیمت مصوب کالاها را به فروش می رسانند. گوشت هم  قیمت مصوب دارد که بدون تغییر قیمت در بازار عرضه می شود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها