کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

چین از پهپاد جدید جاسوسی خود رونمایی کرد


کد خبر : ۱۳۴۴۱۴شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶:۰۳۶۰۶۴ بازدید

یک مؤسسه تحقیقاتی دفاعی در چین از پهپادی جاسوسی رونمایی کرده که شباهت زیادی به یک پشه دارد. این ریزپهپاد بیونیکی، یا زیست‌سازه، روز ...
چین از پهپاد جدید جاسوسی خود رونمایی کردچین از پهپاد جدید جاسوسی خود رونمایی کرد

یک مؤسسه تحقیقاتی دفاعی در چین از پهپادی جاسوسی رونمایی کرده که شباهت زیادی به یک پشه دارد. این ریزپهپاد بیونیکی، یا زیست‌سازه، روز ۲۰ ژوئن از طریق شبکه نظامی دولتی چین معرفی شد.

لیانگ هشیانگ، دانشجوی دانشگاه ملی فناوری دفاعی چین در این برنامه گفت: «آنچه در دست من می‌بینید، نوعی ربات با ظاهر پشه است.»

وی افزود: «ربات‌های بیونیکی مینیاتوری مثل این، به‌ویژه برای شناسایی اطلاعات و انجام ماموریت‌های ویژه در میدان نبرد مناسب هستند.»

این پهپاد حدود ۲ سانتی‌متر طول دارد و وزن آن تنها ۰.۳ گرم است. طراحی آن با الهام از حشرات انجام شده و دارای دو بال کوچک و سه پای باریک است.

به گزارش روزنامه کره‌ای چوسان ایلبو، بال‌های این پهپاد می‌توانند با سرعت ۵۰۰ بار در ثانیه به هم بخورند.

بدنه بسیار باریک آن مملو از حسگرهایی برای عملیات‌ شناسایی پنهانی و ماموریت‌های نظامی خاص است. تیم سازنده همچنین نمونه‌ای آزمایشی با چهار بال طراحی کرده‌اند که با تلفن هوشمند قابل کنترل است.

اگرچه در گزارش‌ها نوع داده‌هایی که این پهپاد می‌تواند جمع‌آوری کند دقیقا مشخص نشده، اما کارشناسان می‌گویند اندازه بسیار کوچک آن باعث می‌شود در برابر رادارهای معمولی به سختی قابل شناسایی باشد.

افزایش توجه جهانی به ریزپهپادها

پهپادهای بسیار کوچک مانند این پهپاد به‌طور فزاینده‌ای در جنگ‌های مدرن رواج یافته‌اند و چندین کشور در حال توسعه یا استفاده عملیاتی از فناوری‌های مشابه هستند.

برای مثال، پهپاد مینیاتوری «بلک هورنت»، ساخت نروژ که به شکل یک هلیکوپتر کوچک به اندازه کف دست است، هم‌اکنون توسط چندین ارتش از جمله ارتش ایالات متحده استفاده می‌شود.

این پهپاد جیبی با استفاده از دوربین و تصویربرداری حرارتی، امکان شناسایی سریع و مخفیانه را فراهم می‌کند.

همچنین در سال ۲۰۰۶، آزمایشگاه تحقیقاتی مخفی وزارت دفاع آمریکا پروژه‌ای به نام سامانه‌های میکروالکترومکانیکی حشره‌ای ترکیبی (HI-MEMS) راه‌اندازی کرد.

هدف این پروژه، ایجاد «سایبورگ‌های حشره‌ای» با نصب سامانه‌های میکروالکترونیکی داخل بدن حشرات بود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها