کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

خدمات رایگان نظام مهندسی به اماکن آسیب‌دیده از حملات اسرائیل


کد خبر : ۱۳۴۳۲۴سه شنبه، ۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵:۳۱۱۰۲۸ بازدید

سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با تاکید بر اینکه برخی خدمات نظام مهندسی به اماکن آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی رایگان ...
خدمات رایگان نظام مهندسی به اماکن آسیب‌دیده از حملات اسرائیلخدمات رایگان نظام مهندسی به اماکن آسیب‌دیده از حملات اسرائیل

سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با تاکید بر اینکه برخی خدمات نظام مهندسی به اماکن آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی رایگان ارائه می‌شود از انجام ارزیابی سازه‌ای ساختمان‌های آسیب‌دیده توسط مهندسان عمران خبر داد.

امین مقومی سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، اقدامات آن سازمان را در تعامل و همکاری نزدیک با وزارت راه و شهرسازی برای ارزیابی مقدمات بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی تشریح کرد و گفت: با موافقت وزارت راه و شهرسازی، مکاتبه‌ای با تمامی استان‌ها انجام شد و بر همین اساس، امکان ارایه خدمات رایگان در حوزه مهندسی همانند سایر حوادث در حال ارایه به هم‌وطنانی است که واحدهای مسکونی آنها در حملات رژیم صهیونیستی آسیب‌دیده است. 

انجام ارزیابی سازه‌ای ساختمان‌های آسیب‌دیده توسط مهندسان عمران 

وی با تاکید بر ضرورت ارزیابی اولیه ساختمان‌های آسیب‌دیده توضیح داد: ارزیابی اولیه در خصوص ساختمان‌های آسیب‌دیده در حال انجام است. با توجه به ضرورت قطع گاز و برق در برخی از اماکن آسیب‌دیده و ضرورت بررسی سازه‌ای ساختمان‌ها، مجوزی از معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اخذ شد و مهندسان عمران دارای صلاحیت طراحی و محاسبات ماموریت یافتند تا ارزیابی سریع را بر اساس بخشنامه‌ه انجام دهند.

بازسازی واحدهای آسیب‌دیده از حملات بر اساس دستورالعمل زلزله

وی با اشاره به اینکه در حوزه جنگ دستورالعمل بازسازی وجود ندارد، گفت: در حوزه حوادث پس از زلزله دستورالعمل ارزیابی وجود دارد که برهمین اساس کارها انجام می‌شود. 

تشکیل تیم‌های ارزیاب در استان‌ها

سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: تیم‌های ارزیاب ساختمان‌های آسیب‌دیده از نظر طراحی و محاسبات سازه ای در تهران تشکل شده است و تلاش می کنیم تا در تمامی استان ها این تیم ها تشکیل شود. 

مقومی بر نقش و جایگاه مهندسان به عنوان نخبگان برای تقویت همدلی و انسجام تاکید کرد.

امکانات نظام‌مهندسی در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار گرفت

وی ادامه داد: امکانات سازمان‌های نظام مهندسی در تمامی استان‌ها از جمله امکانات اقامتی و فضاهای تخت اختیار در اختیار ستاد مدیریت بحران و مردم قرار گرفته است. همکاری و تعامل بسیار مناسبی بین سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان تمامی استان‌ها با ستاد مدیریت بحران و دیگر سازمان ها و نهادهای مسئول برقرار است. 

ساماندهی کمک‌های نقدی و غیرنقدی سازمان‌های نظام مهندسی

مقومی تصریح کرد: با استناد به ماده ۲۱ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان ظرفیتی را برای کمک‌های ملی و بین‌المللی به استان‌ها ابلاغ شده است تا با محوریت شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان موضوع جمع آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی ساماندهی شود.

ساماندهی نیروهای داوطلب سازمان‌های نظام مهندسی 

به گفته وی، ساماندهی نیروهای داوطلبانه سازمان‌های نظام‌مهندسی ساختمان بر اساس آیین‌نامه‌هایی که در قانون مدیریت بحران، تشکل‌ها و سازمان‌های خصوصی و مردم نهاد آمده در حال انجام است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها