کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

جریمه 700 هزار تومانی رانندگان تهرانی


کد خبر : ۱۳۳۹۴۴سه شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳:۳۷۷۴۲۸ بازدید

در حالی‌که بارها پلیس راهور در خصوص تخلفات پلاک هشدار داده، بازهم پوشاندن پلاک، رانندگان متخلف تهرانی را نقره‌داغ کرد.
جریمه 700 هزار تومانی رانندگان تهرانیجریمه 700 هزار تومانی رانندگان تهرانی

7 هزار وسیله نقلیه در 16 روز ابتدایی خردادماه در تهران اعمال قانون شدند؛ این خبر را رئیس پلیس راهور پایتخت سردار سیدابوالفضل موسوی پور می‌گوید.

پلاک به عنوان شناسنامه و هویت رسمی وسیله نقلیه است. به استناد ماده  ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی هر فردی در ارقام و مشخصات پلاک وسيله نقليه موتوری تغييری ايجاد کرده يا پلاک وسيله ديگری را به آن الصاق کند به حبس از ۶ ماه تا يکسال محکوم خواهد شد؛ در ضمن قرار دادن هر نوع پوششی بر روی پلاک وسیله نقلیه نیز تخلف محسوب شده و جریمه معادل ۷۰۰هزار تومان برای متخلفان اعمال می‌شود.

سردار موسوی‌پور می‌گويد که در نیمه اول خرداد ماه سال جاری، بیش از ۳۶ هزار تخلف مرتبط با پلاک ثبت و اعمال قانون شده است. از این تعداد، بیش از ۲۹ هزار مورد مربوط به نداشتن یا ناخوانا بودن پلاک و بیش از ۷ هزار تخلف نیز به دلیل پوشاندن پلاک در سطح پایتخت بوده است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها