کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

ترافیک سنگین در جاده های شمالی کشور


کد خبر : ۱۳۳۵۵۸پنجشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۳:۵۲۲۱۷۹ بازدید

مرکز مدیریت راههای کشور از ترافیک سنگین در محورهای شمالی خبر داد و اعلام...
ترافیک سنگین در جاده های شمالی کشورترافیک سنگین در جاده های شمالی کشور

مرکز مدیریت راههای کشور از ترافیک سنگین در محورهای شمالی خبر داد و اعلام کرد: در محور هراز، آزادراه‌های تهران-شمال و قزوین-رشت تردد وسایل نقلیه روان است.

به گزارش مهر، بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور در حال حاضر ترافیک سنگینی در محور چالوس مسیر جنوب به شمال، حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه گزارش شده است. همچنین محور فیروزکوه در مسیر جنوب به شمال در محدوده گیلاوند با ترافیک سنگین مواجه است.

در آزادراه تهران–پردیس نیز تردد در محدوده‌های پل اتوبان بابایی و جاجرود نیمه‌سنگین گزارش شده، در حالی‌که محورهای هراز، آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت در مسیر رفت و برگشت دارای تردد روان هستند. بنا بر اعلام این مرکز، محورهای شمالی کشور فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

بر اساس آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای دیگر کشور، ترافیک سنگینی در آزادراه قزوین–کرج محدوده‌های گلدشت، گلشهر و حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس مشاهده می‌شود.

همچنین آزادراه قم–تهران در حدفاصل بهشت زهرا تا میدان جهاد، بزرگراه کمربندی دوم تهران در محدوده دورسون‌آباد (رفت و برگشت) و آزادراه کرج–قزوین در حدفاصل مهرویلا تا گلدشت با ترافیک سنگین همراه هستند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها