کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

حکم اعدام تتلو قطعی و قابل اجرا است


کد خبر : ۱۳۳۱۴۰شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸:۵۰۲۶۵۰ بازدید

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی در خصوص اخرین وضعیت حکم اعدام پرونده تتلو و ازدواج او در زندان گفت: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم.
حکم اعدام تتلو قطعی و قابل اجرا استحکم اعدام تتلو قطعی و قابل اجرا است

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی در خصوص اخرین وضعیت حکم اعدام پرونده  تتلو و ازدواج او در زندان گفت: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم.

وی گفت: در خصوص این پرونده نامبرده با دو  اتهام ارتکاب  تشویق به فساد و فحشا در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ۱۰ حبس محکوم شد و حکم در حال اجراست و بابت این حکم او  در زندان است.

جهانگیر گفت: در خصوص اتهام توهین به مقدسات  در  شعبه ۹ دادگاه کیفری یک استان تهران  به ۵ سال حبس محکوم شد  و پس از فرجام خواهی دیوان عالی حکم را نقض و به شعبه ۶ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاد و این شعبه حکم اعدام صادر کرد و موجب فرجام خواهی قرار گرفت و پس از آن رای دیوان عالی عینا تایید شد و به دادگاه اعلام شده است و  رای قطعی و قابل اجراست.

وی گفت: معمولا دو درخواست در این زمینه صورت می‌گیرد و وکیل ایشان  دو درخواست را داده است.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: طبق ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی "در جرائم موجب حد به استثنای قذف و محاربه هرگاه متهم قبل از اثبات جرم، توبه کند و ندامت و اصلاح او برای قاضی محرز شود، حد از او ساقط می‌گردد. همچنین اگر جرائم فوق غیر از قذف با اقرار ثابت شده باشد، در صورت توبه مرتکب حتی پس از اثبات جرم، دادگاه می‌تواند عفو مجرم را توسط رئیس قوه قضائیه از مقام رهبری درخواست نماید و ...." این درخواست توسط وکیل ایشان ثبت شده است.

وی ادامه داد: در خواست دیگر وکیل در خصوص اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری است که ثبت شده است. این درخواست در حال بررسی است که آیا تایید یا رد می شود؟ نتیجه متعاقبلا اعلام‌می شود.



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها